Διατροφή Ειναι καταλληλη αυτη η βιταμινη για κοκατιλ;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MARAKI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MARAKI

PB Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
243
Πόλη
Έδεσσα
γεια σας κ καλο μηνα! Εχω μια απορια, ειναι καλη η βιταμηνη αυτη που δινω στα κοκατιλ μου κ στο καναρινακι, σε ποσοτητα 5-6 σταγονες στο νερο των κοκατιλ κ 3-4 στο καναρινακι;λεγεται 'vitamin-tropfen της trixie' κ μια δευτερη απορια κανει τα κοκατιλ να τρωνε καποιες φορες τροφη καναρινιων μονο τον καναρινοσπορο(τον μακρυ μπεζ χρωματος σπορο ενοω αν το ειπα σωστα), γιατι εδωσα λιγο στην μικρουλα κ της αρεσαι παρα πολυ.. Κ αν κανει καθε ποτε; Μπωρω να το αναμειξω κ με την τροφη της την παπαγαλινη; Ευχαριστω! Η βιταμηνη μου ειναι αυτη δυστυχως μονο αυτη εχω βρει...😕
 

Συνημμένα

  • moto_0309.webp
    moto_0309.webp
    40,3 KB · Προβολές: 75
Αν είναι αυτή TRIXIE - Caring for your pet τότε κάνει, αν όμως είναι TRIXIE - Caring for your pet (που είναι για μικρά ζωάκια) δεν κάνει. Δίνεις σταγόνες πάντα με τις οδηγίες χρήσεως που αναγράφονται στην συσκευασία. Αν δεν μπορείς να τα διαβάσεις, μιας και απο ότι βλέπω είναι Γερμανική εταιρία, τότε μπορείς να μεταφέρεις της οδηγίες εδώ και θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να στο μεταφράσει. Αν αναφέρεσαι στο κεχρί δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά τα μείγματα είναι φτιαγμένα έτσι, ωστε οι ποσότητες των σπόρων που περιέχουν να είναι ιδανικοί για τις ανάγκες του πτηνού, οπότε καλό ειναι να μην τα ανακατέψεις.
Μερικά σχετικά θέματα για την διατροφή
https://community.petbirds.gr/threads/Τι-διατροφή-ακολουθούν-οι-παπαγάλοι-μας.4000/
https://community.petbirds.gr/threads/Ας-γράψουμε-εδώ-τι-τρώνε-τα-κοκατίλ-μας.12986/
 
αν το βρηκα σωστα ειναι οκ ειναι στις κατηγοριες για πτηνα... Οι οδηγιες γραφουν"4-5 tropfen in das tάgliche trinkwasser oder ύber das futter fύr sittiche und canarien geden,8-15 tropfen fύr nymbhensittiche und papageien'' γραφει κ κατι αλλα αλλα δεν νομιζω να χρειαζονται... Αν καταλαβα καλα ειναι 4-5 σταγονες στα καναρινια κ 8-15 στα κοκατιλ ... Ευχαριστώ πολυ!
 
δεν βλεπω να λεει... Τα υπολοιπα που γραφει ειναι''erganzugsfuttermittel zur kurzfristigen und zusatzlichen vitaminversorgung,flussig'' κ κατι ακομα''gebrauchs und aufbewah-runghinweise:vor gebrauch schutteln.fur kinder unzugang-lich aufbewahren.vor light geschutzt,dicht verschlossen und kuhl lagern"
 
Υπομονή μέχρι να το δει ο Αλέξανδρος και να μας κάνει μια μικρή μετάφραση :)
 
Back
Top