Ασθένειες Ειναι συμπτωμα αρρωστιας;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Νέα Ιωνία
Παρακολουθω τις τελευταιες μερες το αρσενικο μου καναρινι να κανει το εξης, εκει που ειναι ζωηροτατο, κελαιδαει ασταματητα, τρωει, πινει κανονικα ξαφνικά παει σ'ενα συγκεκριμενο κλαδι και βαζει το ενα ποδι λοξα πανω στην προσοψη,το αλλο κανονικα στην πατηθρα και καθεται με την κοιλια ν'ακουμπαει ελαφρος στην πατηθρακαι κατεβαζει και καθετα την ουρα.Αυτο το εκανε παλι και το καλοκαιρι, αλλα κρατησε κανα δυο βδομαδες. Ειναι καποιο συμπτωμα;

Ρήξε μια ματιά στο συκώτι του και βάλτου μπάνιο όταν το κάνει,
να δούμε πως θα αντιδράσει. Κοίταξε επείσης πως είναι απο "πύρωμα".
Του έχεις αρχίσει προετοιμασία για ζευγάρωμα;

Eχα σκοπο να τα βαλω για ζευγαρωμα αλλα μολις εφερα τη θυληκια στο σπιτι αρχισαν να τις φευγουν λιγα πουπουλα και θελω να δω τι θα γινει. Εκτος της τροφης βαζω κι αυγο μια φορα την βδομαδα και μια φορα πολυβιταμινη. Να πω την αληθεια τον εχω δει να το κανει απο τοτε που εφερα την θυληκια σπιτι. Το συκωτι δεν ξερω να το δω και οσο για το μπανιο με τιποτα, ποτε στα 8 χρονια που το χω δεν πηγε στην μπανιερα. Μπανιο κανει μονο το καλοκαιρι στην ποτιστρα.

Ρήξε μια ματιά στο συκώτι του και βάλτου μπάνιο όταν το κάνει,
να δούμε πως θα αντιδράσει. Κοίταξε επείσης πως είναι απο "πύρωμα".
Του έχεις αρχίσει προετοιμασία για ζευγάρωμα;

Και μενα, τα ιδια σχεδον.. Εκει που ηταν ζωηρος πολυ, μολις τον χωρισα απο την καναρα σαν να μελαγχολησε.. Καθεται σε συγκεκριμενο κλαδι καπως χαμηλωμενα, και τωει πολυ λιγοτερο απο πριν. Την αυγοτροφη του δεν την αγγιζει καν, οπως κι αν προσπαθησα να του τη δωσω. (υπαρχει τροπος να τη φτιαξω ωστε να την προτιμαει; *εχω γραψει στο τοπικ "ασχημη εκβαση στην αναπαραγωγη..." σχετικα). Και τελος ανοιγει πολυ συχνα το στομα.. λεει κατι αυτο; Μηπως πρεπει να επισπευσω την επαναφορα του μαζι με τη θηλυκια, για να μην αρρωστησει;

τι ειναι τα λεπια στα ποδια γιατι ειναι καπωσ σαν λεπια, σαν ξερα... Δν ξερο αν ειναι σε ολα ετσι το φυσιολογικο

Back