Γενικά Ειναι το μπατζι της φωτογραφιας αρσενικο;

Dimitris2205

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιαν 2009
Μηνύματα
30
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα! Πειτε μου σας παρακαλω οτι το μπατζι στην φωτογραφια(του προφιλ) οτι ειναι αρσενικο...
 
Πριν απο μιση ωριτσα το πηρα... Καραντινα, εννοεις μονο του σε ξεχωριστο κλουβακι για καμια βδομαδα;(βαζω και την foto)...
 

Συνημμένα

  • user3982_pic6171_1232545494.webp
    user3982_pic6171_1232545494.webp
    5,4 KB · Προβολές: 91
Καραντινα, εννοεις μονο του σε ξεχωριστο κλουβακι για καμια βδομαδα;

Ναι, όταν λέμε καραντίνα εννοούμε την απομόνωση του συγκεκριμένου πουλιού απ' τα υπόλοιπα για να διαπιστώσουμε αν εχει κάποια ασθένεια...

Διάβασε και ένα σχετικό άρθρο: Καραντίνα, μία αναγκαία ενέργεια πρόληψης

edit: Ανέστη τώρα είδα ότι παρέθεσες το άρθρο, συγνώμη.
 
Η Καραντινα μπορεις να διαβασεις πως γινεται στο λινκ που σου εδωσα. 😉

Το πουλακι αυτο ειναι πολυ μικρο σε ηλικια. Δεν ειναι με τιποτα για ζευγαρωμα. Δυσκολο να πει κανεις για το φυλο του απο τωρα. :)

Eαν υπαρχουν ιχνη λευκου γυρω απο τα ρουθουνια τοτε μαλλον ειναι θηλυκο. Εαν ειναι μονο ροζ και τα ρουθουνια του ειναι ομοιομορφα στρογγυλεμενα τοτε μαλλον ειναι αρσενικο. Απο οσο μπορω να δω και χωρις σιγουρια θα πω θηλυκο.
 
Δημήτρη το λευκό που αγόρασες σήμερα είναι θηλυκό, όπως και το προηγούμενο λευκό που είχες και φαινεται στο άλμπουμ σου. Το άλλο μπλέ παπαγαλάκι είναι κατα πασα πιθανότητα αρσενικό, αλλά μάλλον αρκετά νεαρό για να ζευγαρώσει.

Να σου ζησουν! Απολαυσε την παρεούλα τους και μην βιάζεσαι να σου χαρίσουν απογόνους! Πάρε τους μερικά παιχνιδάκια, σκαλίτσες, κούνιες, κουδουνάκια και διασκέδασε με τα καμώματα τους είτε είναι αρσενικά είτε είναι θηλυκά.
 
Αχχχ, με κυνηγανε τα θυληκα... 😉Τοσο δυσκολο ειναι να μου δώσουν ενα αρσενικο παπαγαλακι... Ο μαστορας που μου το εδωσε παντως εχει μια ντουλαπα γεματη απο βραβεια απο διαγωνισμους(τον θεωρω εμπειρο)ας ελπισουμε οτι δεν εκανε λαθος... Οπως και να εχει σευχαριστω Ανεστη...
 
Δημήτρη το λευκό που αγόρασες σήμερα είναι θηλυκό, όπως και το προηγούμενο λευκό που είχες και φαινεται στο άλμπουμ σου. Το άλλο μπλέ παπαγαλάκι είναι κατα πασα πιθανότητα αρσενικό, αλλά μάλλον αρκετά νεαρό για να ζευγαρώσει.

...

πρασινο δεν ειναι; :D
 
Ο μαστορας που μου το εδωσε παντως εχει μια ντουλαπα γεματη απο βραβεια απο διαγωνισμους(τον θεωρω εμπειρο)ας ελπισουμε οτι δεν εκανε λαθος

Dimitri,

exei daxtilidi to papagalaki sou ;

O "mastoras" pou les, ti brabeia ixe ; Gia Papagalakia;
 
Ναι Ανεστη, η αληθεια ειναι οτι η Τζωρτζινα με μπερδεψε λιγακι με τα χρωματα(πρασινο ειναι το παπαγαλακι και κιτρινο αυτο που αγορασα σημερα:D) αλλα ενταξει...Αλεξανδρε, νομιζω πως ηταν βραβεια απο καναρινια αλλα οπως και να εχει ολη μερα ασχολειται με αυτα και θεωρω πως ξερει(το ευχομαι τουλαχιστον..).. Οχι το παπαγαλακι δεν εχει δαχτυλιδι...
 
:D Παιδιά συγνωμη αν σας μπέρδεψα με τα χρώματα, αλλά μαλλον κατι έχουν παθει τα ματια μου... Τα κοιταξα πολλές φορές αλλα πάλι τα ιδια τα βλέπω...:sorry .
 
Αλεξανδρε, νομιζω πως ηταν βραβεια απο καναρινια αλλα οπως και να εχει ολη μερα ασχολειται με αυτα και θεωρω πως ξερει(το ευχομαι τουλαχιστον..)
Mou ekane etiposei, giati afta ta Budgie den pane se ekthesis.

Οχι το παπαγαλακι δεν εχει δαχτυλιδι...
Ti kalo "Mastoras"...

Sou edikse to Patera kai ti Mana tou pouli sou ; An nai, pes mas ti xroma ixane.
 
Μαλλον δεν εξηγησα σωστα εγω,sorry...Απο pet shop το πηρα απο τα πλεον φημισμενα τησ Θεσσαλονίκης(το αναφερω για την ποικιλια..).. Τα βραβεια του "μαστορα" τα αναφερα για να πεισω περισσοτερο τον εαυτο μου πως δεν πιαστηκα κοροιδο.. Παντως αποτι καταλαβα τα βραβεια ηταν απο διαγωνισμους καναρινιων και χωρις υπερβολες ειχε παρα πολλα.. Ετσι, απλως στηριζομαι στην αναμενομενη εμπειρια του.. Ειδαλλως εμεινα ρεστος μετρια θυληκα μπατζι(πανεμορφα κατα τα αλλα...).
 
Δημήτρη το άσπρο παπαγαλάκι είναι είδη έτοιμο για ζευγάρωμα το κίτρινο δεν διακρήνετε καλά, διότι στα ανοιχτόχρωμα παπαγαλάκια δεν έχει χρώμα πάνω απω το ράμφος όπως τα χρωματιστά, καφέ το θυληκό μπλέ αρσενηκό.

Φιλικά
Πίτσα Χαρίτου
AL 173
 
Γεια σου Πιτσα! Αν καταλαβα καλα μου λες πως το ασπρο ειναι θηλυκο,το κιτρινο μικρο για να καταλαβουμε.. Το πρασινακι; Σευχαριστω πολυ Πιτσα:)..
 
σου εχω απαντησει κατ ευθειαν κατω απ τις φωτογραφιες!

το κιτρινακι σου ακομα δεν ξερουμε! Θα πρεπει να μεγαλωσει..

τα αλλα 2 που εχεις (ασπρο, πρασινο) ειναι θηλυκα!
 
Back
Top