Ασθένειες Ειναι φουσκωμενο, γιατι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης aslihan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Κωδ.
ΕΠΑΜ FOH-EP 073
ενώ έχει διάθεση, ώρες ώρες κάθεται φουσκωμένο στο ξυλάκι

με το κεφάλι κάτω από τα φτερά☹

γιατι αυτο;

Αν μπορείς γίνε λίγο πιο σαφής και πιό περιγραφικός. Τι εννοείς λέγοντας ώρες -ώρες; Με τι συχνότητα συμβαίνει αυτό στην διάρκεια της ημέρας; Γιατί σε απασχολεί; Παρουσιάζει άλλα συμπτώματα; Ισως απλά να ξεκουραζεται...
Ποσο καιρό έχεις το πουλάκι; Τι ράτσας είναι; τι ηλικίας; Προσπάθησε να αξιολογήσεις τα συμπτώματα με ψυχραιμία και χωρίς υπερβολική ανησυχία...

λυπάμαι πολύ aslihan. κρίμα.
μήπως ξέρεις από τι ψόφησε;

κι εγω στην κουζινα τα εχω τα δικα μου.
ποσο καιρο το ειχες στην κουζινα;
εχω ακουσει βεβαια οτι δεν κανει να τα εχεις στην κουζινα γιατι δεν κανει, απο τους ατμους οταν μαγειρευουμε.
δεν ξερω αν αληθευει ομως αυτο...

nai αληθεια ειναι αυτο αλλα δεν εχω αλλη επιλογή η κουζινα η καθολου!

το εχω απο το Νοέμβριο εκει

κι εγω το καναρινι μου το εχω στην κουζινα τουλαχιστον 1 χρονο και ειναι μια χαρα, δεν ξερω... Μαλλον θα το παρω απο εκει... Δυστυχως εχω προβλημα χωρου.☹

Λυπάμαι πολύ για το πουλί. ☹
Μήπως πριν εμφανίσει τα συμπτώματα λειτούργησε για πολλές ώρες ο φούρνος; Πολλές φορές οι φούρνοι είναι επικαλυμένοι με teflon. Όταν υπερθερμαίνονται τότε συνήθως απελευθερώνεται η ουσία. Έχω διαβάσει σε sites περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα πουλιά στην κουζίνα τους και τελικά πέθαναν με τον ίδιο τρόπο μετά από ένα τραπέζι που έκαναν ή σε περιπτώσεις που χρειάστηκε να λειτουργήσει η κουζίνα για πολλές ώρες συνεχόμενα.

Εμενα η γιαγια μου χρονια ειχε πουλακια κ τα ειχε παντα στη κουζινα. Δεν επαθαν κατι. Ισως ηταν τυχερα.

Λυπάμαι πολύ...

Η κουζίνα θεωρώ ότι είναι 100% ακατάλληλο μέρος.

1.Αρκετή φασαρία για τα καναρίνια
2.Αρκετή ζέστη όταν μαγειρεύουμε
3.Ατμοί και άλλες μυρωδιές από φαγητά

Αυτά είναι αρκετά ίσως!

Λυπάμαι για τον μικρούλη
Επιπλέον έχω διαβάσει ότι τα αντικολητικά σκεύη που χτησιμοποιούμε είναι επικίνδυνα για την υγεία των καναρινιών και μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο.

Back