Φροντίδα Ειναι φυσιολογικο που ξυνεται και βγαζει τα πουπουλα στο λαιμο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης LuckyZako
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

LuckyZako

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2016
Μηνύματα
33
Πόλη
Αθήνα
Και κάτι άλλο, ο παπαγάλος μου ξυνετε και βγάζει τα πούπουλα του λαιμού του. Λίγα βγάζει αλλά αν σκύψει φαινετε το δέρμα, όταν ξυνετε βγενει χνούδι και κάτι σαν πούδρα. Είναι φυσιολογικό?
 
Η πούδρα είναι φυσιολογικό χαρακτηριστικό του είδους του αλλά πρόσεξε μην έχει εξωπαράσιτα ψείρες κτλ. Θα πρέπει να τον ψεκάσεις με ένα ελαφρύ σπρέϋ έστω και προληπτικά.
Βάλε αν θέλεις μια φωτογραφία της αραιωμένης περιοχής.
 
Πέφτουν τα πούπουλα μικρά βέβαια και χνούδι μετά το τίναγμα του και σηκώνει συνέχεια τα φτερα του λαιμού και του κεφαλιου του πριν τιναχτεί.
 
Πέφτουν τα πούπουλα μικρά βέβαια και χνούδι μετά το τίναγμα του και σηκώνει συνέχεια τα φτερα του λαιμού και του κεφαλιου του πριν τιναχτεί.

To να πέφτει απο κανένα λευκό πουπουλάκι που και που δεν είναι λόγος ανησυχίας. Ο γυμνος λαιμός όμως είναι. Στη φωτογραφία σου στο άλλο θέμα δεν διακρίνω κάτι ανησυχητικό στο πουλάκι.
 
Ρώτησα τον νονο μου που έχει 7 χρονια Ζακο και λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
 
είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει σημεία γυμνά εντελώς στη φαση της ζωής του που είναι... Θα βλέπεις καθημερινά και για τους επόμενους μήνες, πολλά πολλά πούπουλα...χρειάζεται πολύ καλή διατροφή το πουλάκι... Ενισχυμένη...
 
Ευχαριστω πολύ φιλε μου thunderfck . Θα το κοιτάξω και αυτό. Ευχαριστω ολους σας.
 
χρειάζεται πολύ καλή διατροφή το πουλάκι... Ενισχυμένη...
Μπορείς αν θέλεις να γίνεις κάπως πιο αναλυτικός...
Τι προτείνεις για τη διατροφή΄του;
Θα χρειαστεί κάποιες βιταμίνες κι αν ναι ποιες;
 
.
στην πτερόρροια δίνουμε έμφαση στη πρωτεϊνη..σολωμό, γαύρο τόνο...
βιταμίνες μέταλλα ιχνοστοιχεία,υδατάνθρακες πρέπει να έχει στην καθημερινή του διατροφή οχι απο σκευάσματα αλλά από φυσική τροφή (φρούτα λαχανικά όσπρια,ξηρούς καρπούς, φύτρες)...
 
Back
Top