Ασθένειες Εισβολή απο ψείρες

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης PRO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

PRO

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα σε ολους!

Ενα απο τα καναρινια μου εμφανισε ψειρες για δευτερη φορα μεσα στον χρονο. Την πρωτη φορα τις αντιμετωπισα με την σκονη της ταφαρμ. Τωρα προμηθευτικα το παρακατω σπρευ της tabernil. Ηθελα να ρωτησω τα παρακατω:

A)Ειναι αρκετα αποτελεσματικο το σπρευ της tabernil και πως χρησιμοποιηται;(επαναληψεις κτλ)Δεν εχει οδηγιες στα αγγλικα δυστηχως.

Β)Επειδη στο πατο του κλουβιου εχω ξυλοκκομενο ξυλο της Quico για πτηνα μηπως αυτο επιβαρυνει την κατασταση με τις ψειρες;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνημμένα

• P1110066.webp
    P1110066.webp
    16,8 KB · Προβολές: 70
Ειναι αρκετα αποτελεσματικο το σπρευ της tabernil και πως χρησιμοποιηται;(επαναληψεις κτλ)Δεν εχει οδηγιες στα αγγλικα δυστηχως.

Δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό διότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά για οδηγίες χρήσεως μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: Πίνακας φαρμακευτικών σκευασμάτων Tabernil

Ρίξε μια συμπληρωματική ματιά κι εδώ: μεταφρασμένη εκδοχή της http://www.canariculturacolor.com/tabernil-insecticida διεύθυνσης

Εγω αυτο χρησιμοποιω και τη σκονη στη φωλια προληπτικα και στους νεοσσους αν χρειαστει. αφαιριες τροφες και νερο, ψεκαζεις ολο το κλουβι, και το πουλι το ψεκαζεις απο μια αποσταση 15 εκατοστων, γιατι βγαινει παγωμενος αερας, καιπροσεχε το κεφαλακι του μην παει φαρμακο! Εγω επλυνα το κλουβι και με χλωρινη μετα και ξεβγαλα με καυτο νερογια να ειμαι σιγουρη., αν θες να συνεχιζεις να βαζει ςξυλο απο κουικο βαζε και λιγη σκονη ταμπερνιλ, ειναι λιγο επιφοβο το ξυλο στην ψειρα...

το ιδιο σπρεη χρησιμοποιω και οντως ειναι παρα πολυ καλο,ιδικα οταν ψεκαζω φωλιες απο παπαγαλακια γινετε παρελαση και μετα απο μια μερα σχεδον βρισκω ψοφιες ψειρες. Περιπου καθε 3 εβδομαδες τα ψεκαζω εκτως και αν εχω δει κατι και θελω να το προλαβω οπως το νημα για φωλια πριν το δωσω στην καναρα το ψεκαζω πρωτα.

ειναι πολύ καλό. το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθών με πάρα πολύ καλα αποτελέσματα.

το περίεργο είναι που κώλυσες ψείρες μέσα στο χειμώνα μήπως δεν τις είχες καταπολεμήσει πλήρως την προηγούμενη φορά;

τα εχω σε εσωτερικο χωρο και η θερμοκρασια ειναι αυξημενη,υστερα εχω και ξυλινα πραγματα στο σπιτι δεν ξερω... Τι να πω; Ελπιζω αυτην τη φορα να καθαρισω με το tabernil.

Back