Αναπαραγωγή Εκανε το πρωτο αυγο ενω τα μικρα της ειναι τριων εβδομαδων

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης xristosrs
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

xristosrs

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαρ 2009
Μηνύματα
70
Πόλη
Καβάλα
Σημερα η καναρα μου εκανε το 1 αυγο ενω τα μικρα της ειναι τριων εβδομαδων. Τα μικρα ακομη μπαινουω στη φωλια. Απο την αλλη μερια εβαλα κ αλλη φωλια αλλα αυτα πανε εκει που εχει το αυγο τι να κάνω;
 
και αν ο αρσενικος σταματησει να τα ταιζει;
τοτε υπαρχει κυνδινος να τα χασω
 
μην ανησυχείς,θα έχουν μάθει και αυτά να τρώνε μόνα τους.
 
βαλε το χωρισμα στη μεση και χωρισε τα απο τους γονεις. Θα τα ταιζουν μεσα απο το χωρισμα. Βαλε στα μικρα αυγο και αυγοτροφη για να αρχιζουν να τσιμπανε.
 
εγώ από ότι κατάλαβα sainer ο xristosrs mιλάει ότι τα έχει σε απλό κλουβί και όχι σε ζευγαρώστρα με ικανότητα τοποθέτησης χωρίσματος! Χρήστο για μένα στις 21 μέρες τα πουλιά δεν χρειάζονται τους γονείς τους πλέον! Αλλά αν νομίζεις ότι πρέπει μπορείς να βάλεις τα μικρά σε ένα άλλο κλουβάκι μαζί με τον πατέρα!άσε τη θηλυκιά να γεννήσει! Μόνη της χωρίς την παρουσία των μωρών κυρίως αφού αυτά μόνο παιχνίδι θέλουν τώρα! Το πιο πιθανό είναι να προκαλέσουν πρόβλημα στα νέα αυγά σπάζοντάς τα!
 
αν ειναι μονη η ζευγαρωστρα εγω θα εβαζα τα μικρα σε 1 μικρο κλουβακι και θα το εβαζα κολλητα στο κλουβι που ειναι το ζευγαρι ετσι ωστε να τρωνε και μονα τους αλλα να μπορουν να τα βοηθανε και οι γονεις τους.
 
εγώ από ότι κατάλαβα sainer ο xristosrs mιλάει ότι τα έχει σε απλό κλουβί και όχι σε ζευγαρώστρα με ικανότητα τοποθέτησης χωρίσματος!




Εγω θα προτεινα στον φιλο μας αν ειναι ετσι, να παρει μια ζευγαρωστρα για να μην προβληματιζεται στο ταισμα... Θα τα ταιζει σιγουρα μεσα απο το χωρισμα... 😉
 
Back
Top