Φροντίδα Εκπαίδευση καρδερινοκάναρου 27 ημερών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Siccario
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Siccario

PB New Member
Εγγραφή
30 Νοε 2020
Μηνύματα
48
Πόλη
Κοζάνη
Καλημέρα σας φίλοι μου. Χθες απέκτησα ένα μικρό καρδερινοκαναρο μόλις 27 ημερών, και τσιμπάει σπόρους κανονικά μόνο του, τώρα θα ήθελα να μάθω για την εκπαίδευση του. Δεν θέλω να μου πάρει καναρίνι και έτσι βρήκα κάτι ωραίες φωνές καρδερίνας και θα ήθελα την γνώμη σας αν έχετε κάποιο καλό ήχο και με άλλες όμορφες φωνές να του βάλω στο cd, και επίσης αν μπορείτε να μου πείτε ποιες ώρες θα ήταν καλό να του βάλω να ακούει τις φωνές, ευχαριστώ πολύ
 
  • Like
Αντιδράσεις: LillyW
Στην επομεν πτερορροια θα πάρει παλι ο,τι ακουσει. Εαν ειναι σε χωρο με αλλα πουλιά θα πάρει ο,τι ακουσει ακομα και τα σπουργίτια. Τα μικρα ακουνε απο το αυγο ακομα οποτε πουλί 27 ημερών ισως εχει ηδη παρει φωνες που δε θελετε να εχει.

Προσωπικα δεν θα έμπαινα σε διαδικασια. Εαν θελετε να δοκιμασετε εχει στο YouTube video με φωνες μπορειτε να κατεβάσετε τον ηχο πχ εδω https://ytmp3.cc/youtube-to-mp3/.

Μερικά βίντεο
 
@sarpijk από εκεί που το πείρα δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αρσενικό πέρα από καρδερινα, οπότε εγώ πότε πρέπει να το βάλω φωνές να ακούει και ποιες ώρες;
 
  • Like
Αντιδράσεις: LillyW
Τα πουλια δεν παιρνουν μονο αμα ακούσουν αρσενικο. Μπορεί της καναρας το τσίου να το εχει.

Απο φωνες τι γνωσεις εχετε? Ξεχωριζετε τα λαθη και τις σκαρτες?
 
@sarpijk κάτι λίγα ναι τα ξεχωρίζω, δεν θα το κάνω εξπερ θέλω απλά να πάρει και φωνές από καρδερινα και αιδονι ότι και να πειρε μέχρι στιγμής δε με πειράζει το ήξερα από την αρχή.
 
  • Like
Αντιδράσεις: LillyW
Back
Top