Γενικά Εκτροφέας Ζακό στην Πτολεμαΐδα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kokisbox
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kokisbox

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2016
Μηνύματα
26
Πόλη
Καστοριά
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,
γνωρίζει κανένας κάποιον εκτροφέα Ζακό στην Πτολεμαίδα;
 
Υπαρχει στα Γιαννενα νομιζω... Το ειχε αναφερει ο @takis1964 σε καποιο σχολιο... μπορει να κανω και λαθος... Δεν ειναι Πτολεμαιδα βεβαια αλλα και 1:45 ωρα δρομο δε το λες και πολυ...
 
Πήγα στις διακοπές των Χριστουγέννων στο εκτροφείο στα Γιάννενα αλλά επειδή πήγαμε όταν είχε σκοτάδι δεν μας έδειξε τα αναπαραγωγικά ζευγάρια μας έδειξε μόνο τα πουλάκια. Τα μικρά τα είχε μέσα σε λεβητοστάσιο σε ένα μικρο κλουβί είχε ένα eclectus και 4 ζακό. Τα μικρά μου φάνηκαν υγιεί και δραστήρια(το κλουβί είχε να καθαριστεί παρα πολύ καιρό). Είχαν κανονικά δακτυλίδια και η τιμή τους ήταν 750ευρώ.
 
Έτσι όπως μας είπε Τάκης ήταν
Να επαναλάβω δοθείσης της ευκαιρίας.
Όταν δίνουμε μια πληροφορία, είναι απλά μια πληροφορία, δεν προτείνουμε, δεν εγγυόμαστε γι αυτήν. Η ευθύνη ελέγχου είναι του αγοραστή ή και του πωλητή αντίστοιχα.
Και ευχαριστούμε τον Ντίνο που προχώρησε την πληροφορία παραπέρα, να ξέρουμε και τι γίνεται.
 
Έχει ανεβάσει ένας στην χρυσή αγγελία ζευγάρι ζακο με ένα κλουβί ενός χρόνου και τα δίνει 2000 ευρώ
 
Ψαχνω για ζευγαρι, αλλα ο συγκεκριμένος δεν έχει.
Μα και αν είχε διαθέσιμο, θα έπαιρνες, ιδίως μετά απο αυτά που είδε ο @ntinos283 ;
Προφανώς πουλιά μεγαλωμένα σε τόσο ανθυγιεινές συνθήκες, έχουν αυξημένη πιθανότητα να ειναι ή να εξελιχθούν σε, άρρωστα.
 
Aς μην τα ισοπεδώνουμε όλα, το ότι τα είχε μέσα στο λεβητοστάσιο δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Αυτό μπορεί να έγινε λόγου χαμηλών θερμοκρασιών και κατά τα άλλα το λεβητοστάσιο να είναι πεντακάθαρο.
 
Aς μην τα ισοπεδώνουμε όλα, το ότι τα είχε μέσα στο λεβητοστάσιο δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Αυτό μπορεί να έγινε λόγου χαμηλών θερμοκρασιών και κατά τα άλλα το λεβητοστάσιο να είναι πεντακάθαρο.
Τα λεβητοστάσια έχουν έντονη μυρωδιά πάντοτε και ρυπογόνα ατμόσφαιρα, το κλουβί που είχε τα μικρά ήταν βρώμικο, κι αν κάποιος τα ισοπέδωσε όλα, αυτός στα σίγουρα ειναι ο εκτροφέας.
 
Back
Top