Γενικά Εκτροφείς κόκκινων και gloster καναρινιών

panos_har

PB New Member
Εγγραφή
23 Μαρ 2012
Μηνύματα
184
Πόλη
Πατήσια
καλησπερα
θα ηθελα την βοηθεια σας. ψάχνω στην αθηνα να βρω καποιον εκτροφέα κοκκινων και γκλοστερ καναρινιων γιατι φετος ειχα απο ενα ζευγαρι καθε ηδους και εβγαλα καποιους νεοσους. Θα ηθελα λοιπον για τοθ χρονουν να φτιαξω καποια ζευγαρια ακομη αλλα δεν μπορω να βαλω τα αδερφια μεταξυ τους. Πρεπει να αλλαξω καποια απο τα δικα μου με ξενα η στη χειροτερη να αγορασω καποια νεα μα θελω και βοηθεια για την επιλογη των καλυτερων ζευγαριων. Γνωριζει κανεις εκτροφεις που θα μπορουσα να ερθω σε επικοινωνια;

ευχαριστω
 
θα ηθελα λοιπον για τοθ χρονουν να φτιαξω καποια ζευγαρια ακομη αλλα δεν μπορω να βαλω τα αδερφια μεταξυ τους. Πρεπει να αλλαξω καποια απο τα δικα μου με ξενα η στη χειροτερη να αγορασω καποια νεα μα θελω και βοηθεια για την επιλογη των καλυτερων ζευγαριων.
Σωστά σκέφτεσαι... και ακόμη πιο σωστά προγραμματίζεις τις κινήσεις για την επόμενη εκτροφική χρονιά.
ψάχνω στην αθηνα να βρω καποιον εκτροφέα κοκκινων και γκλοστερ καναρινιων γιατι φετος ειχα απο ενα ζευγαρι καθε ηδους και εβγαλα καποιους νεοσους. Θα ηθελα λοιπον για τοθ χρονουν να φτιαξω καποια ζευγαρια ακομη αλλα δεν μπορω να βαλω τα αδερφια μεταξυ τους.
Υπάρχουν και στην παρέα μας πολλοί εκτροφείς των καναρινιών που ψάχνεις...
Δεν έχεις παρά να βάλεις μια αγγελία αναζήτησης https://community.petbirds.gr/forums/birds-classifieds/ και ευελπιστώ πως θα έχεις τις απαντήσεις τους.
γνωριζει κανεις εκτροφεις που θα μπορουσα να ερθω σε επικοινωνια;
Υπάρχουν πολλοί και καλοί εκτροφείς... Το θέμα είναι όμως ποιος έχει διαθέσιμα πουλιά αυτή την εποχή...
Προτείνω να περιμένεις τις απαντήσεις στο θέμα με την αναζήτηση που ελπίζω πως θα δημιουργήσεις
 
Back
Top