Αγορά Εκτροφείς Cockatiel που παραδίδουν Πάτρα

Nostriver

PB New Member
Εγγραφή
7 Ιουν 2020
Μηνύματα
33
Πόλη
Πάτρα
Γεια σας, ψάχνω έναν έμπιστο εκτροφέα για την αγορά ενός αρσενικού Cockatiel. Ρώτησα την λέσχη στην Πάτρα αλλά δεν εκτρέφουν Cockatile :q. Όπως και πήρα τηλέφωνο το baby parrot στην Κρήτη αλλά δεν παραδίδουν Πάτρα.
 
@Φοίβος Ψάχνω από Άθηνα να βρω τώρα γιατί όσα βρήκα μέχρι τώρα ήταν Κρήτη. Παρόλα αυτά, πόσο απαραίτητα είναι να πάω να το πάρω ο ίδιος αν βρω εκτροφέα στην Αθήνα;
 
@Nostriver Τα ΚΤΕΛ έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια να μεταφέρουν ασυνόδευτα ζώα. Δεν βλέπω άλλον τρόπο. Επίσης δεν θα σου έρθει "γουρούνι στο σακί". Θα πας, θα δεις, θα κρίνεις κι αναλόγως πράττεις.
 
@Φοίβος Χμ, σημαντικό αυτό που αναφέρεις, δεν το ήξερα. Άρα θα χρειαστεί να ανέβω Αθήνα για να το παραλάβω. Θα το έχω κανονίσει από πριν προφανώς γιατί δεν μου είναι και ότι πιο εύκολο να γυρνάω σε όλη την Αθήνα για εκτροφείς.
Το βλέπω ότι τώρα ζεις στο Καναδά, αλλά μήπως ξέρεις κάνα καλό εκτροφέα παπαγάλων στην Αθήνα;
 
Πολλά μέλη του φόρουμ που ζουν στην Αθήνα έχουν πάρει απο τα παιδιά απο την Κρήτη με το baby parrots. Μίλησες μαζί τους για να βρεθείτε στην Αθήνα να το παραλάβεις απο εκεί αν συμπέφτει να ταξιδεύουν; Δεν ξέρω πως και τι τους ρώτησες αλλά κανένας που παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει δεν στέλνει ζώα που έχει μεγαλώσει, ετοιμοπαράδοτα έξω απο την πόρτα αγνώστων που τα παρήγγειλαν απο το τηλέφωνο. 🙂 Άλλους δεν γνωρίζω, στη θέση σου θα τους έκανα ένα ακόμη τηλέφωνο να εξηγήσω τι και πως.
 
Back
Top