Διατροφή Εκτός από ηλιόσπορους, τι άλλο να δίνω στο κοκατίλ μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Mel
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Mel

PB New Member
Εγγραφή
22 Απρ 2009
Μηνύματα
28
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας! Εδω και 10 χρονια(δηλαδη απο την πρωτη στιγμη) δινω εως βασικη τροφη στο κοκατιλ μου ηλιόσπορους☹. Στο Web διαβασα οτι δεν κανε. Ι. Στο pet shop μας ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημμα (ισως επειδη ηταν η πιο ακριβη τροφη).🙄 Εγω δεν τους εμπιστευτηκα και τωρα θελω να μου προτηνετε τροφες! Ευχαριστω!:D
 
Δεν ειναι οτι δεν κανει αλλα δεν πρεπει να δινεις εξ ολοκληρου ηλιοσπορους. Εγω τους δινω της συσκευασμενη τροφη της versele-laga "big parakeet" pestige.
 
Δεν ειναι οτι δεν κανει αλλα δεν πρεπει να δινεις εξ ολοκληρου ηλιοσπορους. Εγω τους δινω της συσκευασμενη τροφη της versele-laga "big parakeet" pestige.

Ευχαριστω Φωτη! Ελπιζω να την βρω!
 
Γεια σου, εγώ του δίνω την ίδια τροφή με το φώτη είναι πολύ καλή
 
Οι ηλιοσποροι παντως ειναι παμφθηνοι μπροστα στα καλα μιγματα σπορων. 😉
 
Γεια σας! Εδω και 10 χρονια(δηλαδη απο την πρωτη στιγμη) δινω εως βασικη τροφη στο κοκατιλ μου ηλιόσπορους☹. Στο Web διαβασα οτι δεν κανει. Στο pet shop μας ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημμα (ισως επειδη ηταν η πιο ακριβη τροφη).🙄 Εγω δεν τους εμπιστευτηκα και τωρα θελω να μου προτηνετε τροφες! Ευχαριστω!




Δεν ειναι η πιο ακριβη τροφη οι ηλιοσποροι! Μολις παρεις την τροφη που σου ειπαν τα παιδια παραπανω θα καταλαβεις την διαφορα!
Απλα ο συγκεκριμενος πετσοπας ειναι υπερβολικα πολυ ασχετος!
Αν θες την γνωμη μου μην ξαναπας εκει και πεστο και σε αλλους! Σκεψου αν κλεισει ποσες ψυχες θα σωθουν 😉
Αφου 10 χρονια τωρα ετρωγε μονο ηλιοσπορους πιθανοτατα ειναι παχυσαρκο και του λειπουν βιταμινες.
Οποτε αφου του παιρνεις κανονικη τροφη παρτου και μια πολυβιταμινη σε υγρη μορφη! Υπαρχουν πολλες μαρκες εγω θα σου πω αυτη που χρησιμοποιω εγω:Bogena multi-vit! Εννοειται πηγαινε σε αλλο πετ γιατι αυτος θα νομιζει οτι μιλας κινεζικα! Δωστου φρουτακια, λαχανικα αφου τα στεγνωσεις πολυ καλα και να δεις πως θα αλλαξει και η συμπεριφορα του
Περιμενουμε να μας πεις νεα!
 
Back
Top