Διατροφή Εκχυλισμα απο σπορους γκρειπφρουτ

astrapogiannos

PB Member
Εγγραφή
12 Νοε 2007
Μηνύματα
1.650
Πόλη
Κάτω Σούλι
Χρήση και στην κτηνιατρική

"
Το GSE με το ευρύ φάσμα δράσης του αποτελεί ένα χρήσιμο θεραπευτικό για αγρότες και κτηνιάτρους. Οι τετράποδοι φίλοι μας ωφελούνται πάρα πολύ από τη χρήση του. Είναι ένα εξαίρετο θεραπευτικό για ασθένειες του δέρματος και διάφορες εξωτερικές λοιμώξεις. Ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων και βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από το έντερο εξαλείφοντας τους μη επιθυμητούς μικροοργανισμούς.


"
1σταγόνα GSE στο νερό των παπαγάλων εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων και επικίνδυνων παρασίτων. Θεραπεύει παπαγάλους από διάρροια και υπάρχουν αποδείξεις ότι σκοτώνει τα παράσιτα.


" Το U.S.DepartmentofAgriculture μελέτησε το GSE και το βρήκε αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση τεσσάρων γνωστών ζωικών ιών FootandMouthDisease , AfricaSwinefever , SwineVesicularDisease και AvianInfluenza .



Εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπ-φρούτ (GSE)
 
Για άλλη μια φορα αποδεικνύεται ότι τελικά η φύση τα παρέχει όλα εκπληκτικό...
 
Εγώ πάντως νομίζω πως είμαστε υπερβολικοί και μερικές φορές το παρακάνουμε σε ότι αφορα τα πουλάκια, μακάρι να κάναμε τα ίδια και για την δική μας υγεία!
 
λοιπον παιδια συμπτωματικα εγω αυτο το αποσταγμα το εχω εδω κ καιρο το παιρνω απο μαγαζια με ειδη βιολογικν προιοντων απλα ειναι απιστευτα πικρο δεν ξερω αν τα πουλακια θα χαρουν, αλλα οντως σε περιπτωση που παω να αρρωστησω πονολαιμος κλπ δεν με αφηνει να αρρωστησω παραπανω! Μεχρι κ σπυρακια απο μολυνση στο προσωπο τα ειχε εξαλειψει

ξεχασα να προσθεσω ονομαζεται purity τουλαχιστο αυτο που παιρνω εγω και εχει 15 ευρω τα 30μλ
 
Back
Top