Διατροφή Εμμονή κοκατίλ με το κόκκαλο σουπιάς

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Letkoy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Letkoy

PB New Member
Εγγραφή
22 Σεπ 2019
Μηνύματα
220
Καλημέρα σας και πάλι. Λοιπόν το μικρό μας μωρό είναι μια χαρά. Εγκλιματατίζεται σιγά σιγά απ όλες τις απόψεις. Σχετικα με τη διατροφή του παρατήρησα το εξής. Αυγο σε καθημερινή βαση του προκαλεί διαρροια. Εχθες του βάλαμε κόκαλο σουπιας και επαθε αμοκ. Του έχει αλλάξει τα φώτα. Γεμάτο τρύπες το χει κάνει.
Μπορεί να πάνω στο κόκκαλο και 10 λεπτά την φορά και να το μασάει.

Του λείπει ασβέστιο ή απλά παίζει. (απλά θέλω να σας πώ ότι τ ο μωρό κοκατιλάκι το έχουμε σαν μωρό ) εχουμε πάθει τρέλα μαζί του! Ειναι ενα κουκλιιι
 
Του λείπει ασβέστιο ή απλά παίζει
Όποιος και να είναι ο λόγος, καλό του κάνει. Μην ανησυχείς. Αν παίζει, απλά του αντικαθιστάς το "παιχνίδι" όταν τελειώσει. Αν του λείπει ασβέστιο, τότε θα σταματήσει όταν πάψει να του λείπει. Υπερβολική δόση πάντως δεν πρόκειται να πάρει παίζοντας με το σουπιοκόκκαλο.
 
Θεωρώ πως παίζει με το σουπιοκόκαλο καθώς μπορεί εύκολα να το χαλάσει με το ράμφος του. Παιχνίδια του έχετε που να μπορεί να παίζει όπως π.χ. χάρτινα, με δερμάτινα κορδόνια ή ξύλινα κατάλληλα για το είδος του;

Σαφώς το αυγό σε καθημερινή βάαση δεν χρειάζεται.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ο ένας δικός μου έχει βγάλει και νύχτες επάνω του. Τον έβλεπα με την κάμερα μέσα στο σκοτάδι και τρόμαξα. απλά είχε φάει εμμονή 2 μέρες και γατζονόταν πανω στο σουπιοκόλο για να κοιμηθεί.
 
Back
Top