Φροντίδα Ενίσχυση του οργανισμού για την αναπαραγωγή με πολυβίταμινες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης vasilis@
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

vasilis@

PB New Member
Εγγραφή
18 Σεπ 2018
Μηνύματα
129
Πόλη
Φλώρινα
Καθώς πλησιάζει ο καιρός της αναπαραγωγικής περιόδου και της εν γένει προετοιμασίας της, θα ήθελα την γνώμη σας όσο αφορά την ενίσχυση του οργανισμού εκτός των άλλων και με κάποια πολυβιταμινη. Στα διάφορα sites βλέπω και την εταιρία Landmark. Έχει κανείς άποψη για τα προϊόντα της, κάποιος δηλαδή που τα έχει χρησιμοποιήσει και έχει μείνει ευχαριστημένος;
 
όσο αφορά την ενίσχυση του οργανισμού
Πιστεύεις πως χρειάζονται ενίσχυση;
Βλέπεις κάτι πως στερούνται ή απλά υποθέτεις και θέλεις να είσαι περισσότερο σίγουρος για το αποτέλεσμα;

Για τα σκευάσματα...όταν τα χρειάζονται τα πουλιά. εμπιστεύομαι άλλες παλιότερες εταιρείες
 
Πιστεύεις πως χρειάζονται ενίσχυση;
Κοίτα, με βάση όσα κάνω με την διατροφή τους, θα έλεγα ότι ίσως, και να μη χρειάζεται. Όμως σε πιάνει ένα είδος αμφιβολίας και κάνεις δεύτερες σκέψεις και λες ας δώσω να είμαι σίγουρος.. Και κάθε χρόνο ναι δίνω τέτοια εποχή, με την σκέψη ότι κακό δεν θα κάνει, γιατί όλο και κάποιες ελλείψεις θα υπάρχουν.
[automerge]1550007086[/automerge]
Είχα χρησιμοποιήσει προβιοτικό της landmark με "συνταγή γιατρού'' για πολυουρία σε κοκατίλ.
Τα προβιωτικα δηλαδή της εταιρείας αυτής έκαναν δουλειά, κι αν λάβω υπόψη ότι στα σύστησε γιατρός, κάτι λέει αυτό από μόνο του.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα προβιωτικα δηλαδή της εταιρείας αυτής έκαναν δουλειά, κι αν λάβω υπόψη ότι στα σύστησε γιατρός, κάτι λέει αυτό από μόνο του.
Η Δουκάκη μου το σύστησε. Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό περισσότερο ή η αλλαγή ψυχολογίας (είχε επιστρέψει σπίτι μετά από 2 μέρες ταλαιπωρίας στην Αθήνα έξω... Το είχε σκάσει). Πάντως πέρασε.
 
Βασιλη σε καταλαβαινω απολυτα, αυτο που παθαινεις εσυ και λες, ας τους βαλω βιταμινη, κακο δεν κανει, το παθαινω και εγω, αλλα οχι στην προετοιμασια, μονο στο ταισμα των νεοσσω, που η θηλυκια τα δινει ολα σε αυτη την περιοδο, ετσι τους βαζω στο νερο ferti vit απο versele laga , αλλα οπως εχει πει και ο κος Γιαννης, πιο πολυ ικανοποιούμε το δικο μας insecurity παρα τις αναγκες των πουλιων. Αν ξεκινας την προετοιμασια σου με extra σπορους perilla, chia , camelina που ειναι πλουσιες σε βιτ Ε , δεν νομιζω να εχει αναγκη την βιταμινη.
 
Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο πέραν απο ένα multivit της verselle . Να πώ όμως και την, αμαρτία μου, όταν υπάρχουν αφίξεις στην αυγοτροφή εκτός απο την πολυβιταμίνη συμπληρώνω μια καλή δόση απο κρέμα ταΐσματος νεοσσών.Φέτος την OVO της Pinetta. Επίσης αποφεύγω τα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας τους όλα αυτά τα προιόντα(νέες εταιρείες όπως η Landmark). Προτιμώ να βγάλουν άλλοι τα συμπεράσματα αν είναι αρκετά καλά ώστε να μπουν στο παιχνίδι (ο χρόνος μ' έχει δικαιώσει νομίζω).
 
Smokie και tasioskis, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω κάποιους από τους προαναφερθέντες σπόρους και θα φροντίσω να τους εμπλουτίσω περαιτέρω ώστε να μπορώ να ικανοποιώ την όποια ανασφάλεια μου, δίνοντας στα πουλάκια μου, σπόρους κατάλληλους για την περίοδο αυτή.

κ. Μάκη ακριβώς για αυτό τον λόγο ρώτησα για την καινούργια αυτή εταιρία. Καλύτερα να ακολουθούμε την" πεπατημένη" και να είμαστε σίγουροι για την περίπτωση που τελικά χρειαστεί κάποιο συμπλήρωμα. Πάντως καλό είναι να υπάρχει τελικά κάποιο σκεύασμα στο ντουλάπι καλού κακού... Την κρέμα της pinetta θα την έχω υπόψη μου.
 
Πάντως καλό είναι να υπάρχει τελικά κάποιο σκεύασμα στο ντουλάπι καλού κακού...
Αν παρόλα αυτά που σου έχουν γράψει παραπάνω εξακολουθείς να θέλεις κάτι για την αναπαραγωγική περίοδο, τότε θα σου πρότεινα ένα σκεύασμα όπως το breed max η της versele laga to opti-breed, φυσικά υπάρχουν και από άλλες εταιρείες αλλά αυτά έχω χρησιμοποιήσει εγώ μέχρι σήμερα, υποτίθεται πώς είναι επιστημονικά μελετημένα για να παρέχουν ότι χρειάζονται τα πουλιά κατά την αναπαραγωγική περίοδο, τώρα να σού πω την αλήθεια ποιό πολύ για να νιώθω εγώ καλύτερα τα χρησιμοποιώ, ένα πραγματικά πολύ απαραίτητο σκεύασμα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κατά την διάρκεια τής αναπαραγωγής είναι το υγρό ασβέστιο.
 
Νίκο, θα δω τα προτεινόμενα σκευάσματα τόσο σε πολυβιταμινες όσο και σε υγρό ασβεστιο και θα αποφασίσω. Ευχαριστώ όλους παιδιά.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top