Γενικά Ενας μικρος Τομ Σογερ

sophia pj.

PB Member
Εγγραφή
31 Ιαν 2007
Μηνύματα
968
Πόλη
Πειραιάς
Χθες το μεσημερι.. Ο δυνατος αερας εφερε στο μπαλκονι μου ενα μικρο χελιδονακι.Αρκετα ζωηρουλης ο μικρος.. Και με συμμαχο τον αερα ξεκινησε να εξερευνησει το εξω κοσμο. Για καλη του τυχη επεσε στο περβαζι του μπαλκονιου μου και οχι στον δρομο. Προβληματιστηκα και στεναχωρηθηκα γιατι δεν ηξερα πως να τον βοηθησω. Στην διπλανη πολυκατοικια εδω και χρονια εχουν φωλια χελιδονια.. Οποτε σκεφτηκα να τον επιστρεψω.Αργα το βραδυ και με την βοηθεια ενας ευγενεστατου κυριου ο μικρος γυρισε στην οικογενεια του.. Και απο σημερα το πρωι επεστρεψε για τα καλα στην ζεστη της φωλιας του.
Ελπιζω να με τιμησει καποτε χτιζοντας φωλια και στο δικο μου μπαλκονι.
 

Συνημμένα

  • IMG_0009.webp
    IMG_0009.webp
    48,2 KB · Προβολές: 110
Μπραβο για την γενναιοδωρια σου να το κρατησεις! Στο δηκο μου μπαλκονι Υπαρχουν δυο χελιδονοφωλιες η μια εχει καταστραφει δυστηχος η αλλα πριν 2 μηνες ηταν γεματη αλλα τωρα εφυγαν τα χελιδονια. Γυρω στις 3 φορες εβαλα την σκαλα κατω απο την φωλια και πηγα να τα δω. Πρωτων εκανα μια βλακεια η οποια δεν συνχωρητε απ'τα 6 αυγα εσπασα το ενα ευτηχος δεν ηταν γονημοποιημενο. Την αλλα φορα οταν γεννηθηκαν εβαλα το δακτυλο μου και αυτα το δαγκωνα ειχαν κλειστα ματια. Και την αλλα φορα ηταν και η μαμα τους και του εδεινε να φαν οταν πλεισιασα και ακουμπησα λιγο την ουρα ελπιζω να καταλαβαινετε γιατι δεν εφυγε...🙄
 
αχ πως φαινονται οι ευαισθητες καρδιες!
Εισαι ψυχουλα...
 
Μπράβο βρε Σοφία που το κράτησες... Άλλοι βρίσκουν στα μπαλκόνια τους χελιδονοφωλιές και τις καταστρέφουν για να μην γεμίζουν κουτσουλιές. Είναι κουκλί :)
 
Μπραβο σου Σοφια για την ωραια σου κινηση! Πολυ ωραιος ο tomi! 🙂
 
Back
Top