Γενικά Ενα ΜΠΡΑΒΟ και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε δημιουργούς & μέλη

Dimitris.P

PB Member
Εγγραφή
28 Ιουλ 2015
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Πειραιάς
καλησπέρα σε όλους μας!
είμαι μέλος στο forum μόλις λίγες ημέρες.. Πρέπει όμως να ομολογήσω πως η βοήθεια και οι συμβουλές που δέχτηκα από όλη την παρέα ήταν τόσο χρήσιμες που πλέον διαχειρίζομαι τα καναρίνια μου καλύτερα και χωρίς άγχος. Όσο για το συναίσθημα που δημιουργείται μέσα από μια τέτοια συνομιλία μεταξύ φίλων για τους φτερωτούς μας φίλους.. Είναι όντως πηγαίο και μαγευτικό!
ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στους δημιουργούς αυτής της παρέας και μακάρι να γίνει ακόμη μεγαλύτερηκαι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη της, που με τις συμβουλές ή έστω ακόμη και με τις εμπειρίες του ο καθένας, βοηθά όλους τους υπόλοιπους να διαχειριζόμαστε και να δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους φτερωτούς μας φίλους!
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ , λοιπόν και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε δημιουργούς & μέλη αυτής της παρέας.. Από καρδιάς!
 
Ευχαριστώ εμένα πρώτα πρώτα😛 και μετά δίνω και ενα ευχαριστώ στους mod και τον admin που μας ''ανέχονται'' με τις απορίες μας οσο 《βλακώδεις》 και να είναι και στα ενεργά μέλη που ειναι η ψυχή του φόρουμ (ειμαι και γω Μέσα μην ξεχνάτε 😛 ) και εύχομαι να συνεχίσει η καλοσύνη που υπάρχει για όσο θα λειτουργεί το φόρουμ ελπιζω βέβαια να υπάρξουν και οι αντάξιοι 《διάδοχοι 》μετά απο μας ωστε να συνεχίσει το φορουμ μετα απο πολλα πολλα χρόνια...
 
Back
Top