Γενικά Ενα αντιο στην Κιτσαινα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Myra

PB Known Member
Εγγραφή
9 Φεβ 2015
Μηνύματα
6.101
Πόλη
Σαντορίνη
Ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σας γνωστοποιησω το χαμο του καλυτερου μου κοριτσιου. Η γυναικα του Κιτσου μου, aka Κιτσαινα, η μανουλα που οσοι με ξερετε καμαρωσατε φετος, εφυγε απο κοντα μας.

Μου χαρισε 15 πανεμορφα μωρα. Τα παιδακια της.. Που δινουν χαρα σε αρκετα σπιτια αυτη τη στιγμη.

Το κοριτσι μου εμεινε στη Σαντορινη μαζι με ολα τα υπολοιπα. Χαθηκε ξαφνικά, σε 2 ημερες. Δυστυχως δεν ημουν εκει να την παρατηρω, οποτε η πτωση της υγειας της ηταν ραγδαια οταν εγινε αντιληπτη.. Και παρα τις προσπαθειες η κατασταση ηταν μη αναστρεψιμη. Διαγνωση προφανως δεν εγινε, οποτε οτι συνεστησα τηλεφωνικως ηταν αυθαιρετο. Ελπιζω η απομακρυνση της απο τα υπολοιπα να ηταν εγκαιρη ωστε να μην εχω δυσαρεστα νεα τις προσεχεις ημερες.

Φωτογραφιες δεν θα βαλω, διοτι με θλιβει απιστευτα. Ελπιζω ολοι να τη θυμομαστε ως ενα αξιο και γλυκο πλασμα που με εμαθε τοσα πολλα...

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και την κατανοηση και την υπομονη που μου δειξατε οταν πρωτοηρθα στο φορουμ εξαιτιας της πρωτης γεννας. Δεν γνωριζω αν θα προσπαθησω να αναπαραξω αλλα καναρινια πλεον. Δεν το εχω σκοπο, και δεν ηθελα να βαλω ποτε αλλο καναρινι περα απο αυτο το ζευγαρι. Ο καιρος θα δειξει αν θα απαλυνθει ο πονος και θα αναπτερωθει το ηθικο μου με τις κορες της.

Σας ευχαριστω που ακουσατε τον πονο μου.

Υγ. Για οσους δεν τη θυμουνται ή δεν την ξερουν, ειχα αρκετες φωτογραφιες στην παρουσιαση μου "Τα μωρα της Myra".
 
με τον καιρο.. Τα μωρα της θα απαλυνουν τον πονο που νιωθεις,Μιραντα μου, αλλα μην προσπαθησεις να την ξεχασεις.. Κρατα τις καλυτερες στιγμες που ζησατε μαζι και φτιαξε δρομο να περασουν τα μικρα της! Οτι θελησεις.. Οι φιλοι σου θα ειμαστε εδω.. Εδω.. Εδω!
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ . ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
 
Θα προσπαθησω.. Αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο. Εν μερει ευτυχως που ειμαι Αθηνα, οποτε δεν βιωσα απο κοντα το χαμο της.. Αλλα μολις επιστρεψω ξερω δεν θα με χωρα ο τοπος ☹
 
Λυπαμαμαι πολυ για την Κιτσαινα. Να σου πω οτι εχουν παρομοιο ονομα με την Νανσυ γιατι ο μπαμπας μου δεν θελει να την λεει νανσυ και την λεει τσιαινα και τον Νινο τον λεει Τσιου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Κρίμα Μιράντα λυπαμε πολύ για το χαμό σου... Ελπίζω οσα μικρά σου έχουν μείνει ακόμα να σε γεμίσουν χαρές κελαηδίσματα και ομορφιές. Οι πληγές κλείνουν με τον καιρό και θα θυμασε πάντα τις ωραίες σας στιγμές.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Μιράντα λυπάμαι πάρα πολύ. Σαν να ήταν χθες που χάζευα τις φωτογραφίες σου στα media με τους νεοσσούς και την άξια μανούλα, που ανέθρεψε όλα αυτά τα μικρά. Εύχομαι να το ξεπεράσεις, αν και δύσκολο και κάποια από τις κόρες της, να γίνει άξια αντικαταστάτριά της.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Λυπαμαι πολυ για το καναρινακι σου Μιραντα
ηταν μια πολυ καλη μανα με τοσα μικρα καλο ταξιδι να εχει
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Δύσκολη κατάσταση αλλά και αναπόφευκτη.
Έτσι είναι τα πράγματα.
Καλή δύναμη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Λυπάμαι Μιράντα μου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Ξερω πως αισθανεσαι... Ειναι και αυτα ψυχουλες.. Οσο το ειχες ομως ειχε την ζωη που του αξιζε... Και εσυ του την προσφερες. Αυτο κρατα.. Λυπαμαι πολυ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Κρίμα.Λυπάμαι για την απώλειά σου. Σκέψου απλά ότι ζευγάρωσε και έχεις απογόνους της οπότε είναι σαν να συνεχίζεται η ιστορία της μέσα από τα άλλα. Με τον καιρό θα περάσει και αυτή η λύπη. Πάντα υπάρχουν απώλειες δυστηχώς.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Λυπάμαι πολύ.. Όλοι το έχουμε περάσει και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι... ☹ Τουλάχιστον έχεις την συνέχεια της! Και είμαι σίγουρη πως με το μικρόβιο που έχεις εσύ σε λίγο καιρό θα αποκτήσεις έναν νέο επιβήτορα για τις κόρες της! 😉
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Back
Top