Αναπαραγωγή Ενα απο τα Budgies μου γεννησε 8 αυγα

Bboy John

PB New Member
Εγγραφή
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
19
Πόλη
Λάρνακα
Γειά σας, 1 απο τα Budgies μου γεννησε 8 αυγα όμως που θα ξεπουλιάσουν θελω να εξημερώσω ενα Budgie, μπορείτε να μου πείτε πως;:)
 
μηπως κατι δεν εγραψες σωστα; Πατα εκει που λεει διορθωση και ξαναγραψε αυτο που θες!
 
Γεια σου Γιαννη! Το αρχικό σου μήνυμα δεν είναι απόλυτα κατανοητό:)

Πές μας που έχεις τα 6 παπαγαλάκια σου; Τα έχεις μαζί σε μια κλούβα πτήσης ή ειναι χωρισμένα σε ζευγάρια σε κλουβιά με αντιστοιχες φωλιές; Αν όντως βρηκες 8 αυγά σε μια φωλιά,( σε ένα κλουβί), αυτό εξηγείται με την απαντηση που σου εδωσε ο Αλέξανδρος... Που σημαίνει οτι τα αυγά είναι άσπορα. Αν όμως υπάρχει και ένας τουλάχιστον αρσενικός σε μια μεγάλη κλούβα πτήσης, έχεις πιθανότητες να δεις και μωρά σε λίγες μερες!
 
Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το γυναικείο Budgie έχει μια καλή πηγή ασβεστίου. Θα μπορούσε να είναι ένα ορυκτό μπλοκ, σουπιές οστών, βιταμίνη ή ένα συμπλήρωμα ασβεστίου για τα πτηνά. Όταν ένας παπαγάλος παράγει ένα αυγό, το σώμα παίρνει το ασβέστιο από τα οστά για να δημιουργήσουν το κέλυφος του αυγού. Όταν η ίδια παράγει πολλά αυγά, θα πρέπει να ανασυγκροτήσουν την αποθεματικό του ασβεστίου. Διαφορετικά, τα οστά μπορεί να γίνει αδύναμη και ότι μπορεί να γίνει τραυματίστηκαν.
 
Γειά, είναι όλοι μεσα σε μια κλούβα! Εχω 3 αρσενικούς και 3 θυληκούς! Εκήνο που γέννησε τώρα είχε ξαναγεννήσει πολλές φορές!
 
1)στο πρωτο μυνημα σου τι ηθελες να πεις; Γιατι δεν καταλαβαμε...
2)οταν ειχε ξαναγεννησει ειχε βγαλει πουλακια;
3)αλλες φωλιες εχεις μεσα στην κλουβα;
4) εχεις δει αλλο θηλυκο να μπαινει εκει μεσα;
 
Γειά, ειχε βγαλει πουλακια αλλα ειχε και λιγα αυγα κουφια!Η κλούβα εχει 4 φωλιές και μονο ενα θυληκό μπαίνει μέσα στη μία φωλιά!
 
μπορεί κάποιος ομως να μου πεί πως μπορώ να εξημερώσω ενα μικρό Budgie;
 
οταν βγει ενα απο τα μωρα παρτο μολις αρχιζει να βγαζει φτερακια! Ταιζε το με κρεμα και θα γινεται αυτοκολλητοι! Αρκει βεβαια να μην εισαι επιθετικος και να του μιλας!
 
ευχαριστώ, μπορεί να μαθει και να μιλά;
Ναι, Budgerigars μπορεί να είναι εξαιρετική ομιλητές. Για πολλά χρόνια, ο παπαγάλος με το μεγαλύτερο λεξιλόγιο ήταν Budgerigar. Ήξερε πάνω από 1.000 λέξεις! Τα αρσενικά Budgies είναι συνήθως σε καλύτεροι ομιλητές από τα θηλυκά. Επίσης, είναι ευκολότερο να τους διδάξουμε να μιλήσουν και αν είναι πειθήνιοι και κολλημένα σε ένα πρόσωπο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να τους διδάξουμε να μιλήσουμε αν έχετε αρκετούς Budgerigars. Συχνά προτιμούν την παρέα άλλων πτηνών, αντί των ανθρώπων.

Δεν μου Budgies μιλήσω, αλλά ένας από αυτούς κάνει φλοιός σαν σκύλος
 
Back
Top