Γενικά Ενα μεγάλο ευχαριστώ (τα πρωτα χαρουμενα αποτελεσματα)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kostasb
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kostasb

PB Member
Εγγραφή
7 Ιουν 2009
Μηνύματα
246
Πόλη
Αθήνα
Θελω ειλικρινα να ευχαριστησω αυτόν εδω τον χώρο που εκτος απο την ζεστη του φιλοξενια μου εδωσε και μου δινει ειτε μεσα απο τις σελιδες του με τα πολυ κατατοπιστικα αρθρα του ειτε με τις απαντησεις των εμπειρων μελων του με οδηγησε να φτασω στα πρωτα χαρουμενα αποτελεσματα στην μετα απο αρκετο καιρο ενασχοληση μου με τα καναρινια αλλα αυτη την φορα κατω απο σωστες βασεις που πηρα απο εδω και που χαρην αυτες ερχονται και τα πιο σωστα αποτελεσματα. Να ειστε καλα ολοι!

20150131_124712.webp
 
Συγχαρητήρια.. και με το καλό στο κλαρί...
Η θέση σου αυτή και τα καλά σου λόγια προς όλη την ομάδα είναι νομίζω και η καλύτερη ανταμοιβή όλων μας. Σου εύχομαι καλή συνέχεια όχι μόνο γιατί προσπαθείς, διαβάζεις και μαθαίνεις αλλά γιατί αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση άλλων ερασιτεχνών "εκτροφέων" που παλεύουν σχεδόν στα τυφλά.
 
Καλέ τι κουκλάκια κοκκινάκια είναι αυτά! Φτου φτου φτου σκόρδα! Να τα χαίρεσαι και με το καλό να μεγαλώσουν! :D
 
πραγματι το αξιζουν το ευχαριστω και λιγο ειναι τοσο για τη γνωση οσο και για το χρονο την υπομονη αλλα και την ανοχη τους... με το καλο και στο κλαρι τα πουλακια σου ειναι πανεμορφα!
 
να τα χαίρεσαι, καλή συνέχεια.
φίλτρο έχεις βάλει στην φωλιά;
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα λογια! Ναι στην φωλια για υποστρωμα βαζω φιλτρο καφε το μεγαλο μεγεθος το οποιο το κραταω περιμετρικα με λαστιχακι.
 
πολυ ομορφα κωστη φανταζομαι τωρα θα φτερουγιζουν στα κλαδακια. Δωσε μας καμια φωτο ακομη να δουμε την εξελιξη
 
Back
Top