Διατροφή Ενδείκνυται για την αναπαραγωγή η Beaphar XtraVital Premium Canary;

Νικόλας 76

PB New Member
Εγγραφή
30 Απρ 2020
Μηνύματα
107
Πόλη
Ηράκλειο
Καλημέρα σας! Μπορεί κάποιος να μου πει αν η συγκεκριμένη τροφή που πήρα για τα καναρίνια μου (Beaphar XtraVital Premium Canary)
Ενδείκνυται για την περίοδο αναπαραγωγής και γενικά πως την αξιολογειτε.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν πρόκειται απλά για ένα μείγμα σπόρων. Είναι μια ολοκληρωμένη τροφή με φρούτα, αυγό κλπ. Είναι πανάκριβη.Αλοίμονο αν δεν είναι και "καλή". Είναι απο τις τροφές που λέμε για. Τεμπέληδες 😅 . Ολα σε ένα και φυσικά δεν έχεις κάποιον έλεγχο στις ποσότητες που καταναλώνονται απο κάθε στοιχείο.
 
@Νικόλας 76 Δεν ξέρω . Ο καθένας όπως του ακούγεται! Προσωπικά θέλω να ξέρω τι και πόσο τρώνε τα πουλιά μου, ώστε να μπορώ να διαμορφώσω την δίαιτά τους ανάλογα την εποχή,τις ανάγκες και το ποσοστό λίπους που έχει το καθένα.
 
@mgerom Κατάλαβα τι εννοείς. Απλώς για περίοδο της αναπαραγωγής επέλεξα το πλούσιο μίγμα (για εντελώς αρχάριος που είμαι). Το είχα αγοράσει πριν βρω το forum. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Όταν τελειώσει θα "ψαχτω" για συγκεκριμένα μείγματα σπόρων ανάλογα το τι "ζητά" η περίοδος των πουλιών. Σ'ευχαριστώ πάντως που ανταποκρίνεσαι πάντα και άμεσα στα ερωτήματα μου 😉
 
Back
Top