Γενικά Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Κυανόχρυσου Μακάο και βρήκα αυτό...

Εγγραφή
9 Μαϊ 2018
Μηνύματα
12
Πόλη
Αθήνα
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Κυανοχρυσου Μακάο και βρήκα αυτό... Τι μου προτεινετε να κανωScreenshot_2018-10-29-10-16-32-125_com.google.android.gm.webp

Επίσης έλαβα και αυτό...

Screenshot_2018-10-29-23-36-33-430_com.google.android.gm.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απο την διατυπωση και μονο φαινεται οτι κατι δεν παει καλα Θοδωρη.

Αν θυμαμαι καλα εισαι μικρος σε ηλικια οποτε νομιζω ειναι καλυτερα να ζητησεις την βοηθεια απο εναν δικο σου ανθρωπο και ενηλικο για την αγορα του πτηνου που ψαχνεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν υπαρχει μακαο να πωλειται 285 ευρω! Προφανως και ειναι απατη! Μη στειλεις καθολου στοιχεια τιποτα! Οι μακαο ειναι πολυ ακριβα πτηνα και πουθενα δεν πωλουνται τοσο φτηνα!
 
Συμφωνω με τον Αντωνη και τον Ζαχαρια.

Απ' οτι βλεπω πας 1η γυμνασιου οποτε θα σε συμβουλευα να κοιταξεις καποιο αλλο ειδος οπως καποιο budgie. Λαβε υποψιν οτι ενας μακαω μπορει να ζησει 50 χρονια οποτε δεν ειναι σαν ενα σκυλι ή μια γατα, απο την στιγμη που θα τον αγορασεις εχεις δεσμευτει μεχρι τα 60 σου.
 
Θοδωρή έχεις δει ποτέ μακάο; Έχεις ακούσει τη φωνή του; Όχι στο αττικό πάρκο που είναι στην ανοιχτωσιά μέσα στο πουθενά και δεν κάνει αντίλαλο, αλλά μέσα σε 4 τοίχους ενός δωματίου. Καθώς επίσης οι γονείς σου είναι υπεύθυνοι για εσένα ακόμη, καλό είναι να ψάξουν μαζί με εσένα τι πουλί έχουν διάθεση να πάρετε.


Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι έχει μεταφραστεί ως "τα παρθένα παπαγάλοι μακάο" και δεν το βρίσκω. Καμιά ιδέα κανείς; :D
 
Όπως πολύ σωστά σ είπαν τα παιδιά καλύτερα να αφήσεις αυτή την αγγελία είναι σίγουρα απάτη.
Συμφωνώ επισης και εγώ με την πρόταση για ένα μικρό παπαγάλο πρώτα.
Παρολαυτα καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου για ένα Μακάο και αν νοιωθεις ότι είναι πραγματική «ανάγκη» να ζησεις με ένα τέτοιο ζωντανό, αργά η γρήγορα θα γίνει, στο εγγυώμαι :). Ψάξε το όμως μη βιάζεσαι.

Απο πολύ μικρό παιδί θαύμαζα και εγώ τους Μακάο (παρότι είχα ζακο) γνώριζα ελάχιστα για αυτους. Σύντομα ήρθε ένας πανέμορφος αρσενικός B&G Macaw στη ζωή μου αλλά δε μπορούσα να τον κρατήσω ούτε να συνυπαρξει με το υπολοιπο «κοπάδι» που έχω. όταν ένας φίλος μ εκτροφεας προσέφερε τη θηλυκιτσα του για να τη ζευγαρώσει π ήθελε σε ένα ολόκληρο δωμάτιο που έχει κατασκευάσει για κλούβα στην αυλή του, του τον έδωσα χωρίς δεύτερη σκέψεις. Ζευγάρωσαν κ βγάζει συνέχεια μικρά. Μπορώ να σας φέρω σε επαφή αν το επιθυμείς.

Όμως, γνώμη μου είναι να μην πάρεις αυτο το ειδος Μακάο. Αν ζεις σε διαμέρισμα προσανατολισου καλύτερα στους «Ara»/scarlet. Είναι πανέμορφοι επισης, αλλά πολύ πολύ πιο ήπια σαν ζωντανά και Μπορεις Να τον εχεις πολύ πιο εύκολα σε ενα διαμέρισμα. Είναι ομως Σπανιο ειδος και πιο ακριβοί από τους B&G ☹. Πάρε το χρονο σου λοιπόν και ψάξε το. Μιλά με κόσμο π έχει το κάθε ειδος και μάζευε πληροφορίες προτού κανεις οτιδήποτε :) καλή σ ημέρα 😉
 
Συμφωνώ με τα παιδιά, απο τη διατύπωση και την τιμή απάτη μου μυρίζει. Μην χαραμίσεις τα λεφτά σου και μη δώσεις φυσικά στοιχεία με τίποτα.
Αναρωτιέμαι μάλιστα τι θέλει τον... "αριθμό κινητήρα" 😛
 
Back
Top