Αγορά Ενδιαφέρομαι για cockatiel.

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης VSTROM
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

VSTROM

PB New Member
Εγγραφή
23 Δεκ 2018
Μηνύματα
7
Ενδιαφφέρομαι για cockatiel. Ένα η και ζευγάρι.
 
Χρόνια πολλά vasia. Ναι μίλησα με τον Μιχάλη απο Γιάννενα αλλά δεν έχει. Και ο γιος μου είναι και ανυπόμονος.
 
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Βρήκα σε ενα petshop 2 cockatil αλλά διστάζω να τα πάρω γιατί όταν ρώτησα για την ηλικία μου είπε ότι περίπου 2,5 ετων το ένα και περίπου 3 το άλλο. Στην ερώτηση για το φύλλο μάλλον εκείνο είναι θηλυκό και το αλλο αρσενικό. Ολα δηλ στο περίπου. Σε αυτή την ηλικία αν είναι άγρια μαθαίνουν μετά να κάθονται στο χέρι του μικρού η όχι. Σε τι ηλικία είναι καλύτερα να τα παίρνουμε;
 
Εαν φορανε δαχτυλίδι μπορείτε τουλάχιστον να μάθετε το έτος γέννησης. Προσωπικα δεν θα αγόραζα από πέτ σοπ. Όχι μόνο επειδή δεν ξέρουμε τι ψυχολογικά κουβαλάει ένα πουλάκι που δεν φροντιζεται σωστά για αρκετό καιρό αλλά και γιατί δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν είναι άρρωστο. Επιπλέον ένα πουλάκι αυτής της ηλικίας εξημερώνεται πιο δύσκολα. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Είναι ο γιος σας σε ηλικία να μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο; Ή θα πρέπει να το αναλάβετε εσείς; Και αν ναι, έχετε τον χρόνο; Μπορεί να χρειαστεί καθημερινή προσπάθεια αρκετών μηνών.
Είναι προτιμότερο να περιμένει λίγο το παιδί και να πάρετε λίγο αργότερα ένα πουλάκι που μόλις έχει απογαλακτιστει (μόλις έχει αρχίσει να τρώει μόνο). Θα γλιτώσετε από πολλούς μπελάδες.
 
Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Ο γιος μου είναι 13 και δείχνει αποφασισμένος να αφιερώσει χρόνο για την φροντίδα τους. Επομένως καταλήγουμε σε ηλικία 3,5 μηνών και πάνω και απο εκτροφέα. Γνωρίζει κανείς άλλος κανένα εκτοφέα κοντά στον Βόλο. Ο μόνος που μου πρότειναν είναι ο Μιχάλης αλλά είναι στα Γιάννενα και δεν ξέρω όταν θα έχει πόσο εύκολο θα είναι να τα πάρω.
 
Back
Top