Αγορά Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν African Grey μικρό

AngelikiN

PB New Member
Εγγραφή
9 Νοε 2022
Μηνύματα
19
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα !Ενδιαφερομαι να αγορασω εναν African Grey μικρο. Ξερει κανεις πού μπορω να βρω;Καποιον καλο εκτροφεα;
 
@AngelikiN
Το πιο οργανωμένο εκτροφείο για παπαγάλους African grey βρίσκεται στην Ιεράπετρα και είναι το e-papagaloi.
Υπάρχουν 16 ζευγάρια ζακό, και τηρείτε σειρά προτεραιότητας, γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα.
Από εκεί πήρα την Λίλα, το ζακό μου ένα ήρεμο και συνεργάσιμο πουλάκι.
Υπάρχουν και άλλοι που ασχολούνται με την αναπαραγωγή του είδους με ένα δύο ζευγάρια όπως ο @thunderfck και ο greekparrot.gr.
 
@ianos έχω άποψη κ εικόνα προτιμώ να μην την μοιραστώ…Σε διάφορα πόστ στο παρελθόν έχω εξηγήσει αναλυτικά για την «εκτροφή» του είδους κ τη προσωπική μ Άποψη/επιλογή.
Η εκτροφή μέχρι και φετος ΔΕΝ διατίθεται σε
Αρχάριους και μια και ακόμη ειναι ελεγχόμενη. Ο στόχος είναι το ζευγαράκι μ να ζει και να ολοκληρώνει την αναπαραγωγή. ΔΕΝ ταΐζω στο χέρι δεν απομακρύνω τα μικρα απο τους γονεις δε στρεσσαρω στεναχωρώ τα πουλάκια μ παιρνωντασ Τους τα μικρά τους για να τα πουλήσω δεν επιβαρύνω το κορίτσι μ με απανωτες γεννες ολοκληρώνει τη καθεμία και αναλαμβάνει μετα να εκπαιδεύσει τα μικρακια της για να καταλάβουν και αυτά το
Ρολο που έχω. Τα μικρά Δεν προορίζονται σε αρχάριους …θα μπορούσε κάποιος εννοείται… θα του/της έπαιρνε χρονο. Θέλει διάβασμα ασχολία διάθεση να παρατηρησει κ να μάθει το ειδος. Την καλύτερη επιλογή θα έκανε αλλά Από μόνο του αυτο είναι σπανιο. Θα έρθει η ώρα που αναγκαστικά δεν θα έχω άλλη επιλογή ακόμα ομως οχι.
Πολύ καλός μου φίλος έχει αρκετα ζευγάρια ζακο Μακάο αλεξανδρινούς. Έχει και αυτός μικρα ζακο τα οποία ούτε και αυτός τάισε φέτος με σκοπό τη μεταξύ μας ανταλλαγή. Σήμερα που ειμουν χαλαρος τους καθαρισα τους έπλυνα και μπλόκαρα την πρόσβαση στη φωλια. Δεν αφήνω το κορίτσι μ να κάνει άλλη γεννα ειδικά μέσα στο καλοκαίρι. Το αγόρι της θέλει και αλλο και μου την παρασέρνει δεν τον αφήνω ομως ☺️☺️☺️ (έχει νεύρα πολλά μαζί μου επισης)
 
Back
Top