Αγορά Ενδιαφερομαι για malinois waterslager

Dimosthenis29

PB New Member
Εγγραφή
19 Μαϊ 2016
Μηνύματα
37
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω 1 η και 2 αρσενικα μαλινουα του 15,full κιτρινα με καλες φωνες και προσιτη τιμη
 
Καλή σου ημέρα Δημοσθενη.
Ξέρεις, δεν ειναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσεις καναρινι. Τωρα τελειώνει η τυπική αναπαραγωγική περίοδος, τα πουλακια ειναι κουρασμένα, ακολουθεί η φάση της πτερόρροιας, που ειναι επισης πολυ κουραστική για τα πουλιά και κατα την οποία αν δεν προσέξεις το καναρινι φωνής ενός περίπου έτους, μιας κι ενδιαφέρεσαι για πουλακια του 15, κάποιες νότες - φωνές της ράτσας του μπορεί και να χαθούν. Συνεπώς, σκέψου μηπως και προβείς σε αγορά περίπου την περίοδο Οκτώβρη - Νοέμβρη. Όπως και να χει το πράγμα όμως, θα έλεγα απο τωρα να επισκεφτείς κάποιους εκτροφείς, ώστε να καταλήξεις ποιοι πληρούν τις καλύτερες προδιαγραφές.
Γιατι του 15;
Και, δεν θα χαλάσουν οι φωνές των μαλινουά, έχοντας τα με το άλλο καναρινακι που έχεις;
 
Συμφωνω με ολα οσα ειπες αλλα τωρα εφτιαξα την κλουβα και γιαυτο θα ηθελα να παρω αυτη την περιοδο, στην διατυπωση εκανα λαθος εννοουσα απο του 15 κ πριν αλλα να μην ειναι μεγαλο. Γνωριζω οτι στα 3 χρονια σταθεροποιηται το τραγουδι τους... Οσο γιαυτο που εχω τωρα το εχω σε κλουβι σε αλλη μερια και δεν θα ειναι μαζι με τα μαλινουα..

Την Καλημερα μου
 
Εφόσον επιμένεις, ψάξε σε εκτροφείς. Θα παρεις τουλάχιστον καθαρά πουλιά απο πλευράς ράτσας κι ασθενειών. Εγώ παράλληλα θα τσέκαρα κυρίως όσους εκτροφείς έχουν πολλές διακρίσεις στη ράτσα τα τελευταία τουλάχιστον 3 -5 χρονια, γιατι αυτο σημαίνει οτι έχουν σταθερό πληθυσμό καλών πουλιων.
Καλή επιτυχια στην αναζήτησή σου!
 
Back
Top