Συμπληρώματα Ενεργοί μικροοργανισμοί (EFFECTIVE – MICROORGANISMS)

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Πόλη
Αθήνα
Πρέπει να το διαβάσουμε...
https://alop.gr/forum/index.php?topic=106.0

Υ. Γ Παρακαλώ να μείνουμε στο άρθρο

που βρισκουμε τετοιους μικροοργανισμους,ξερουμε αν τα προβιοτικα-πρεβιοτικα που αγοραζουμε εχουν τους σωστους μικροοργανισμους στις σωστες δοσεις η προκειται για αλλους μικροοργανισμους και μιλαμε για τελειως διαφορετικο σκευασμα;
ξεφυγα και λιγο απο το αρθρο και πολυ Γελασα με τον εμπορακη...

στην εκθεση του αλοπ ετυχε να συζητησω με τον φιλο που εχει αναρτησει το ποστ. Μου εδειξε ανθρωπο που πιστευει αυτο που προωθει, αναφερεται και στο αρθρο σε συγκεκριμενες ερευνες. Το τι λεει το αρθρο ειναι αρκετα ενδιαφερον. Και σε αλλα μου ποστ αναφερω οτι πιστευω στην χρησιμοτητα των προβιοτικων. Για το συγκεκριμενο σκευασμα(που ειναι πολυ πιο συνθετο και κατι καινουργιο) δεν μπορω να εχω αποψη για την αποτελεσματικοτητα του. Αν τυχαινει εγκρισης απο αρμοδια κρατικα οργανα(δεν το ρωτησα) , αν και αυτο δεν εξασφαλιζει απαραιτητα κατι δυστυχως☹ ετσι πως καταντησαμε σαν λαος και κρατος(πρωτα βαζω το λαο 😉,τοτε σιγουρα αξιζει να δοκιμαστει απο ανθρωπους που εχουν οργανωμενες μεγαλες εκτροφες(τουλαχιστον). Εδω δοκιμαζουμε αλλα συνθετικα προιοντα (βλ. Γειτονικο ποστ:) γιατι να μην δουμε και αυτο. Ευρυτερα μαλιστα και τα υπολοιπα προβιοτικα προιοντα που κυκλοφορουν αν και περιεχουν μερος των στοιχειων που αυτο αναφερεται (γαλακτοβακιλοι, σακχαρομυκητες).

Δημήτρη μπορείς να αναφέρεις το όνομα του προιόντος,την εταιρεία και τον εισαγωγέα αν όχι μπορείς να μου το στείλεις πμ

λαζαρε δεν χρειαζεται ναστειλω κανενα πμ:). Το προιον το ειδα στην εκθεση ενημερωθηκα απο τον κ. ΣΕΛΕΚΟ (ειχα παει να τον ρωτησω για καποιο πουλακι μου που ειχε προβλημα με κατι εξογκωματα στο ποδι, καποιος μου τον προτεινε οτι ηξερε να με βοηθησει), ειδα το προιον αλλα δεν το αγορασα απλα γιατι στην περιορισμενη εκτροφη μου το εκρινα (προς το παρον ) μη απαραιτητο αλλα ενδιαφερον. Το ονομα του προιοντος δεν το συγκρατησα αλλα αν καποιος αλλος δε το ξερει θα αναζητησω καποιο φυλλαδιο που νομιζω εχω κρατησει.

αντιθετα μπορω να ονομασω προιοντα που ηδη γνωριζω οπως το ultra levure , λεβιφερμ (νομιζω), προμπιζυμ και grow more ή max (κατι τετοιο).
ομως δεν εχουν την εκταση των μικροοργανισμων του σκευασματος αυτου. Ειναι γαλακτοβακιλλοι ή σακχαρομυκητες.

* θα παρακαλεσω για τα υπολοιπα αν καποιος θελει να ανοιξει καποιο αλλο ποστ για προβιοτικα σκευασματα. Απλα τα ανεφερα γιατι ρωτησε ο φιλος. Να μην γινω αιτια παλι για οφτοπικ (μακη σορρυ:)

Back