Ασθένειες Ενοχληση στο ποδι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Νέα Ιωνία
Καλησπερα σας. Τωρα που γυρισα απ την δουλεια ειδα το καναρινι μου να στεκεται στο ενα ποδι και οταν πηγαινε να το πατησει το ξανασηκωνε αμεσως. Τον επιασα για να δω τι εχει και ειχε ενα κιτρινο σαν καπαλο αλλα μαλακο να το πω, εκει που ενωνουν τα δαχτυλα και λιγο στο πισω δαχτυλο. Επισης ειδα οτι και στα δυο ποδια, τα πισω δαχτυλα ειναι μαυρα. Του εβαλα epithol και τον ειδα οτι μετα απ αυτο το πατουσε. Ξερετε μηπως τι θα πρεπει να προσεξω;Ευχαριστω.

Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.

Δυστηχως και δεν ξερω ν'ανεβαζω φωτο και δεν εχω την ψηφιακη σπιτι σημερα αλλα και το κυριοτερο κοιμαται το πουλακι.

Το πρωι του ξαναεβαλα epithol γιατι δεν το παταγε παλι. Τωρα που ηρθα απ την δουλεια τον ειδα πολυ δραστηριο, να φωναζει ασταματητα και να χτυπαει με το ραμφος τα καγκελα καπως δυνατακαι ειναι και κορδωμενος και πηγαινοερχετε σαν τρελος. Εχει καποια επιδραση απ την epithol η απλα του περασε η ενοχληση και τωρα κανει ετσι για την θυληκια που ειναι παραδιπλα;Γιατι τοσες μερες την αγνοουσε. Ευχαριστω.

Tωρα τον επιασα και τον εβαλα μονος μου σε μπανιερα για να πλυθουν τα ποδια του. Του εβαλα αλλες πατηθρες καθαρες και παρατηρησα πως τα ποδια του και ειδικα τα καλαμια του ειναι παρα πολυ καθαρα και λεπτακαι το λεω αυτο γιατι εδω και καιρο τα καλαμια ηταν σαν να ειχαν λεπια και φαινονταν χοντρα και αγρια. Μακαρι πλεον να ειναι καλα. Επισης σταματησε να καθεται και στο κλαδι που καθοταν ακινητος με την κοιλια του στην πατηθρα με τις ωρες.

Είναι φανερό οτι το πουλάκι είναι πολύ καλύτερα και θα αρχίσει να ασχολείται
και με άλλα πράγματα εκτός απο τα πόδια του που το ταλαιπωρούσαν.

Ευχαριστω πολυ κ. Μακη. Ηθελα ν'ακουσω και απο καποιον εμπειρο κατι για να υσηχασω κι εγω.

Back