Φροντίδα Εξοπλισμος κλουβιου για αυστραλιανα παραδεισια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης FINCHiii
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

FINCHiii

PB Member
Εγγραφή
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
589
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Την Τεταρτη τελειωνουν για μενα οι πανελλαδικες εξετασεις με το μαθημα της Χημειας, και τα πραγματα ως εδω βαινουν καλως. Με το τελος των εξετασεων θα προβω σε αγορα 2 ζευγαριων αυστραλιανων παραδεισιων. Το ερωτημα μου ειναι ποιο θα πρεπει να ειναι το μεγεθος του κλουβιου, και ο πληρης εξοπλισμος του. Επισης θελω να ρωτησω κατι οφ ... Που μπορω να δωσω τα java και τα zebra μου μιας και πλεον δεν με ενδιαφερει(εγωιστικο!#) η διατηρηση τους.
 
Χρήστο καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!
Μπορέις να θέλεις να χαρίσεις καποια απο τα πουλιά σου βάζοντας μία αγγελία εδω Χαρίζω - Ανταλλάσω Πουλιά στο Αγγελίες Πουλιών PB ή να κανεις καποια ανταλλαγή με τα είδη που σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις.

Για το κλουβί διάβασε αυτό το άρθρο

Κλουβιά για πουλιά, ποιο είναι το καταλληλότερο;

Επίσης χρησιμότατες είναι και οι πληροφορίες σχετικά με την επιλογή των πουλιών που αναφέρονται σε αυτο το άρθρο Αγορά νέων πουλιών
Καλη επιλογή!
 
Χρηστο μου εξαρτάται απο το είδος που θα επιλέξεις... 😉
 
Οπως αναφέρεται και στο σχετικό άρθρο τα https://community.petbirds.gr/threads/Γκούλντιαν-gouldian-erythrura-gouldiae.1927/ ειναι απο τα είδη των εξωτικών πουλιών που αρέσκονται στην ενασχόλησή τους με παιχνίδια. Ομως το καθε είδος εξωτικών είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του ιδιαιτερες συμπεριφορές και συνήθειες.
 
Back
Top