Εξωτερικη κλουβα για καναρινια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nxr26
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

nxr26

PB New Member
Εγγραφή
29 Οκτ 2008
Μηνύματα
12
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να σας δειξω και εγω τη δικια μου κατασκευη και να μου πειτε τη γνωμη σας και τα λαθει που μπορει να βρειτε στη κατασκευη μου! Ειναι μια υπεθρεια κλουβα για καναρινια την εφτιαξα το καλοκαιρη που ειχα το χρονο γι ατη κατασκευη της!
 

Συνημμένα

  • DSC06528.webp
    DSC06528.webp
    74,7 KB · Προβολές: 764
  • DSC06529.webp
    DSC06529.webp
    76,8 KB · Προβολές: 577
  • DSC06531.webp
    DSC06531.webp
    90,4 KB · Προβολές: 658
  • DSC06532.webp
    DSC06532.webp
    88,2 KB · Προβολές: 932
Φίλε εξαιρετική η κατασκευή σου συγχαρητήρια
καθαρή και προστατευμένη

Ήθελα να σε ρωτήσω με το πιάσιμο των πουλιών τι κάνεις;
Χρησιμοποιείς την κλούβα και για ζευγάρωμα;

Να σου ζήσουν τα καναρινάκια σου
 
Χρεισημοποιο αποχη για να τα πιασω! Ειχα σκεφτει να τα αφησω να ζευγαρωσουν ελευθερα αλλα θα ειναι ανεξελεγκτα και θα εχω πολλες απολεις οπωσ μου ειπαν και αλλοι μεσα απο το site οποτε σιγα σιγα την αφηνω αυτη την ηδεα και βαλω απλα τις ευγαρωστρες μεσα στη κλουβα! Σε ευχαριστω μου πειορε μια βδομαδα η κατασκευη της αλλα αξιζε το κοπο ειναι ελευθερα και ανανεομενα!
 
στη μια πλευρα εχεις λαμαρινα ή ξυλο;
πολυ καλη κατασκευη μπραβο σου!
 
Ολη η κατασκευη ειναι απο σιδερενιες γωνιες 3χ3 και κουνελοσιρμα στη πλατη εχει λαμρινα απο τη πισω πλευρα ειναι δρομος το υπολοιπο εναι ολο πλεγμα το ναυλον εχεο μπει εξωτερικα για τον αερα και να κοβει το κρυο οταν πιασει κι αλλο κρυο εχω ναυλον και κλεινει και το μπροστηνω κομματη.Μεσα εχει δυ δεντρα γι απατηστρες και η ταιστρες ειναι απο σοληνα pvc ορθωγωνιο 1,5 μετρο η καθε μια. Υπαρχει κατασκευη για αυτοματο ποτυσμα με ηδικο φλοτερ για να υπαρχει συναιχεια νερο! Πιστευω οτι ειναι καλα αν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω ακομα καλητερο ειμαι ολος μτια να διαβασω τις ειδεες σας!
 
Mπραβο φιλε μου, πολυ καλη η κατασκευη σου, και ακομα πιο καλη και συνετη η σκεψη και η αποφαση σου για τα ανεξελεγχτα ζευγαρωματα. Να 'σαι καλα και 'συ και τα πουλακια σου μονο το νου σου στα πολλα κρυα αν τα πουλια δεν εχουν αρκετο χωρο στις ζευγαρωστρες θα ''δυσκολευτουν'' να αντεξουν κι αυτο γιατι πετωντας, οντας κινουμενα, αυξανουν την θερμοτητα μεσα τους.
 
Φαντάζομαι θα το έχεις δει το παρακάτω θέμα έχει μερικές καλές ιδέες:

https://community.petbirds.gr/threads/Εξωτερική-κλούβα-μεγάλων-διαστάσεων.1065/

Υ. Γ.: Θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το αυτόματο πότισμα με το ειδικό φλοτερ; Συνδέεται στην κεντρική παροχή ύδρευσης; Αν ναι πως; Αν δεν συνδέεται κάθε πότε ανανεώνεις το νερό; Έχεις σχετικές φωτογραφίες;
 
Υπαρχει στο εμποριο ετοιμη ποτηστρα με το δικο φλοτερ οταν μπορεσω θα βαλω φοτο. Εγω το εχω αγορασει απο ενα μαγαζι στη Λουτσα αν χρειαζεται καποιος μπορω να σας πω και που ακριβως ειναι αλλα θα το πουλανε σιγουρα και αλλου. Περνει νε ρο απο ενα βαρελι μεγαλο παντως υπαρχουν διαφοροι απλοι τροποι να φτιξει καποιος αυτοματο ποτησμα με ενα φλοτερ απο καζανακι υπαρχου σε διαφορα μεγεθει. Και στο συντριβανακι που του εχω φτιαξει μεσα εχω βαλει ενα παρομοιο συστημα που ανανεονη το νερο και για να μην μενει στασιμο και μυρηζει και για υγειηνη των πουλιων. Παντως επειδη εχω πολλα χρονια καναρινια και τα εχω παντα εξω και ζευγαρωνουν παντα εξω απο Μαρτη και μετα δε εχουν προβλημα απο το κρυο ειναι μαθημενα σε αυτες της συνθικες παντα βεβαια ηταν καλημενα με ναυλον και ελευθερα
 
Back
Top