Ασθένειες Επεσε στο πάτωμα ανάσκελα, τι έπαθε;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης zefyri
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Έχω μεταξύ άλλων πουλιών, ενα ζευγαράκι μοζαικ με την θηλυκιά να είναι και σκουφάτη και τα έχω στις σκάλες του σπιτιού μου γιατι δεν χωράνε στο μπαλκόνι για να αναπαραχθούν. Όλα πήγαιναν καλά (πρώτη γέννα: τρεις υγιέστατοι νεοσσοί απογαλακτισμένοι πια, τώρα κλωσάει τεσσερα αυγουλάκι) μέχρι σήμερα το πρωί όταν αποφάσισα να καθαρίσω τα σκαλιά που είχαν πέσει λίγα σποράκια, λόγω της γκρίνιας της συζύγου. Μόλις πήρε μπρος η ηλεκτρική σκούπα, η θηλυκιά βγήκε από την φωλιά και αφού πέταξε μια φορά από ένα κλαρί σε άλλο, λες και την βάρεσε ηλεκτρικό ρεύμα και έπεσε στο πάτωμα ανάσκελα! Εκεί έμεινε ακίνητη περί τα τρια με τέσσερα λεπτά - ενδιάμεσα την έβγαλα έξω και δεν κουνιόταν καν - όταν άρχισε σιγά - σιγά να συνέρχεται στο χέρι μου, την ξανάβαλα μέσα και μετά από λίγο σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έφαγε λίγο και μετά κάθησε σαν να μην τρέχει το παραμικρό στην φωλιά! Να υποθέσω πως ήταν ένα απλό σοκ ή μιλάμε για κάτι άλλο που θα πρέπει να με ανησυχήσει;

μην ανυσηχεις η καναρα σου επαθε ενα μικρο σοκ συμβαινουν αυτα πολλες φορες απλα προσπαθησε να μην την τρομαζεις γιατι στο τελος μπορει να παθει τιποτα.

• Like
Αντιδράσεις: zefyri
Να είσαι καλά γιατί ανησύχησα επειδή δεν εδινε σημεία ζωής για τρια τέσσερα λεπτά. Στον πανικό μου δυστυχώς δεν θυμάμαι αν ανέπνεε αλλά δεν κουνιόταν καν και είχε κλειστά μάτια. Σε ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λόγια!

Καλο ειναι οταν κλωσσανε να μην τα ενοχλουμε στο παραμικρο, ειτε με θορυβους, ειτ εμε μετακινησεις, για καθαριοτητα χρησιμοποιησε απλη σκουπα κι αυτη με πολυ αργες κινησεις...

Back