Γενικά Επιθετικότητα cockatiel μετά την τοποθέτηση καθρέφτη στο κλουβί του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης thanos22
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

thanos22

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαϊ 2008
Μηνύματα
79
Πόλη
Πετράλωνα
Καλημέρα σε όλους. Εδώ και σχεδον ενα χρονο εχω ενα κοκκατιλ τον ρικι,. Οι σχεσεις μας ηταν πολυ Καλές μεχρι την πρώτη φορά που ηρθε σε επαφη με εναν καθρέφτη με αποτέλεσμα να έχει γίνει επιθετικός όταν τον πλησιάζω και ολη μέρα να ειναι μπροστα και να κελαηδάει. Παρακαλω δωστε μου καποια σημβουλη για το τι πρεπει να κανω για να επαναφερω την σχεση μας οπως πριν.
 
Εχω να σε ρωτησω τα εξεις: ποσο χρονων ειναι. Μηπως ο καθρεφτης του ανοιξε την ορεξη για αναπαραγωγη, σε παρεμερισε και τωρα κοιταει το ταιρι του στον καθρεφτη;
 
Τον καθρέφτη συνεχίζεις να του τον έχεις παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Γενικά δεν συνιστάται η χρήση τους στα παπαγαλάκια.
 
Στην δικη μου περιπτωση εβαλα ενα καθρεφτη σεενα κοκατιλ και μετα απο αυτο αρχιζε και βατεβαι την ταιστρα. Του βρηκαταιρι και γεννησαν
 
Καλησπερας σας. Την ηλικια του κοκατιλ μου δεν ξερω ακριβως ποσο ειναι αλλα υπολογιζω οτι ειναι κάπου 14μηνων. Η μεγαλη μου εντυπωση ειναι οτι ολη μερα θελει να ειναι στον καθρεφτη. Αλλα μου βαλατε την ιδεα οτι μαλλον εφτασε η ωρα για αναπαραγωγή.
 
Ναι Μαρια αυτο σκεφτομουν να κανω αλλα εχω το μεγαλο δειλημα για το τι ειδος κοκκατιλ να παρω επειδη μου αρεσουν αρκετα οι προσμειξεις χρωματων. το κοκκατιλ μου ειναι normal grey;
 
Ενα καταλευκο ισως 'η ενα κιτρινο θα σου εδινε ισως καποια περιεργα μικρα στο μελλον.
 
Φίλε μου θα βρείς και άλλα άρθρα μέσα στο φόρουμ στα οποία αναφέρθηκαν παρόμοια προβλήματα μετά από την τοποθέτηση καθρέπτη. Αφαίρεσέ τον όπως σου είπαν και τα παιδιά και όλα θα είναι οκ.
 
Καλημέρα, υπάρχει και το ενδεχόμενο απλά να τον εκνεύριζε και να του δημιουργούσε στρες ανταγωνισμού ο καθρέφτης. Τέλος καλό, όλα καλά :)
 
Κ γω τον πρωτο μηνα που πηρα το κοκατιλ μου του ειχα καθρεπτη αλλα παρατηρησα οτι τον εκανε νευρικο και επιθετικο. Τον εβγαλα και ειναι πολυ πιο ηρεμος. Επισης αποζηταει πολυ περισσοτερο εμενα και γενικα την ανθρωπινη παρουσια!
 
Back
Top