Διατροφή Επιλογή βασικής τροφής για το καναρίνι μου

ΜΑΡΙΑαα

PB Member
Εγγραφή
3 Ιουν 2020
Μηνύματα
1.945
Πόλη
Τρίκαλα
Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω τη βασική τροφή του καναρινιού μου και ήθελα μια βοήθεια. Έχω την prestige premium canaries αλλά δεν βλέπω αυτό που λένε να τρώει με λαιμαργία όπως τρώει τα χορταρικά ή τα έξτρα σπόρια. Αν δεν του βάλω κάτι έξτρα θα φάει αλλά όταν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για κάτι άλλο! Θέλω μια τροφή που να βγαίνει στο 1 κιλό να μην έχει άλλα έξτρα γιατί του τα δίνω όλα εγώ και να έχουν μεγάλοι αποδοχή όλοι οι σπόροι. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα του αρέσουν γιατί ένα κιλό και να μην το τρώει θα πάει χαμένο.
 
@Μπαιρακταρης τασος το ξέρω αυτό. Και αυτή συσκευασμένη είναι. Απλά κάποιες τις τρώνε περισσότερο και κάποιες λιγότερο. Θέλω αυτήν που έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή εννοείται χωρίς μπισκότο ή πρόσθετα. Γιατί και αυτή που έχω είναι μέσα στις καλύτερες αλλά δεν βλέπω να την τρώει όπως τρώει τα αλλά σπόρια
 
Οταν ειναι να αλλαξεις σταδιακα οχι αποτομα δλδ ανακατεβεις τη παλια με τη καινουρια εκτος και αν το γραφει η σησκευασια. Δε ξερω ποια ειναι η καλυτερη τροφη αλλα αυτες που ειναι σε πλαστικο η χαρτινο τις απορηπτω.
 
Απο την στιγμη που την τροφη την καταναλωνει οταν δεν υπαρχει αλλη τροφη στο κλουβι προσωπικά δεν βλεπω κανενα λογο να την αλλαξεις.
Εννοείται οτι πρωτα θα καταναλωσει καποια λιχουδια που θα του βαλεις και τους λιπαρους σπορους του μειγματος και έπειτα θα περασει στους αμυλουχους.
Αυτο ειναι φυσιολογικο.
 
@Tony Forpus Γεμάτη. Χορταρικά ή λαχανικά ή σπόρους έξτρα( περιλλα, τσια, ραδικόσπορο, σουσάμι, μαρουλόσπορο,καμελίνα έναν από αυτούς μια κουτάλια του γλυκού) ή αβγοτροφη. Αναλόγως δηλ. τι θα τύχει εκείνη τη μέρα. Δηλ. κάθε δεύτερη μέρα κάποιον από τους σπόρους ή λαχανικό ή αβγό-αβγοτροφη
 
@Stavros αδειάζει την ίδια ποσότητα στις δύο μέρες ενώ από την προηγούμενη τροφή στις τρεις. Επίσης τρώει συνεχόμενα για περισσότερα λεπτά από την versele laga που ετρωγε με διαλείμματα.
 
@ΜΑΡΙΑαα Και εγω την ιδια τροφη χρησιμοποιω και η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ καλη αποδοχη.μονο κανα δυο δεν τρωνε το vam.τα ταγιστρα γεματα φλουδι οπότε μια χαρα.
 
Back
Top