Γενικά Επιλογή ζευγαρώστρας για ένα καναρίνι

vassοyb

PB New Member
Εγγραφή
19 Ιουν 2021
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
καλημέρα σας θα ήθελα την γνώμη σας ως εμπειροι γιατί πραγματικά χαθηκα στο ψαξιμο .γιατί ειμαι σε διλημμα ποια ζευγαρωστρα να παρω στον Υβ , για να του προσφέρω το καλυτεροτερο που μπορω γι αυτον
Ψαχνω ζευγαρωστρα 60αρα με συρτάρι(90αρα δεν εχω χωρο γιατί ειναι παντα μεσα) και σχαρα ωστε να μην τον ενοχλώ οταν θα τον καθαριζω . Προς το παρον δεν σκεφτομαι να παρω θυληκο για αναπαραγωγη αλλά δεν αποκλείω τιποτα , Ψαχνω οσο πιο ασφαλή ζευγαρωστρα ( οχι πολλά συρματακια , εξωτερικές ταιστρες και οχι μεγαλο διακενο ) γιατί ειναι ζωηρός και καποια στιγμη που ηθελα να τον πιασω να του αλλαξω κλουβι ειχε περισσοτερο διακενο στα πανω καγκελα και ο μισος σχεδόν βγηκε απο εξω ...η τρομαρα του και η δικιά μου καταλαβαινετε.

εχω βρει αυτές και αν ειναι εφικτό θα ηθελα την γνωμη σας αλλα δεν καταλαβαινω αν ολες αυτές εχουν αποσπωμενη σχαρα ουτε οι φωτο ειναι καθαρες ή επειδή εχει συρτάρι αποσπωμενο ειναι σιγουρο οτι θα εχει και σχαρα αποσπωμενη για πιο ευκολο και ανενοχλητο καθαρισμα

ευχαριστω για το χρονο σας
 
Θεωρώ ότι η παραπάνω ζευγαρώστρα ειναι πιο ευνοϊκή από πλευράς κόστους οφέλους. Έχει συρόμενη σχάρα και συρόμενο ταψάκι. Ειναι η γνωστή "κινεζική" ζευγαρώστρα. Προφανώς θα υπάρχει και στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα που εψαξες.
 
@ianos δεν υπάρχει διαθέσιμη από το συγκεκριμένο κατάστημα είχα ρωτήσει και εγώ για να την πάρω.
 
Γενικά κοιτάξτε για ζευγαρωστρες που είναι διαθέσιμες τώρα και μην περιμένετε να φέρουν κάποιες άλλες, και εγώ έψαχνα και με ενημέρωσαν ότι λόγο αλλαγής της φορολογίας προϊόντων από Κίνα τα προϊόντα είναι σε έλλειψη και ίσως να έχουν τέλη Αυγούστου (αυτά μου είπαν σε διάφορα καταστήματα)
 
Back
Top