Γενικά Επιλογη καταλληλου κλουβιου για μικρο παπαγαλο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης AlexVag
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

AlexVag

PB New Member
Εγγραφή
12 Αυγ 2014
Μηνύματα
4
Καλως σας βρηκα,
τις τελευταιες μερες σκεφτομαι να παρω ενα παπαγαλακι. Ειχα παλαιοτερα καποια καναρινια τα οποια δυστυχως πεθαναν νωρις. Εχω επαφη με κατοικιδια και γνωριζω οτι χρειαζονται χρονο μιας και ηδη εχω μια λαμπραντορινα. Σκεφτομαι για αρχη να παρω ειτε ενα budgie ειτε ενα parrotlet ωστοσο το κλουβι θα ηταν καλο(οχι απαραιτητο) να ειναι καταλληλο και για ενα ringneck parakeet. Για αρχη σκοπευω να παρω μονο ενα για να δεθει μαζι μου και αν μπορεσει να μιλησει κιολας.
Θα ηθελα βοηθεια ως προς την αγορα κλουβιου. Εχω βρει καποια σε ιντερνετικα pet-shop τα οποια εχω ξεχωρισει

petsupermarket.gr/7616/προϊόντα/κλουβί-παπαγάλου-475χ36χ68cm.html

Πιστευετε οτι κανουν; Σαν πιο εμπειροι μπορειτε να μου προτεινετε καποιο;
Εαν καποιος εχει κλουβι που δεν το χρειαζεται σε καλη κατασταση ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

Ευχαριστω
 
Καλα θα ηταν να μην αγοράσεις online ενα κλουβι για να δεις πως ειναι και την κατασταση του κλουβιού
:D
 
αν παρω μεταχειρισμενο σιγουρα θα το δω απο κοντα. Αλλα για καινουριο δεν νομιζω να εχω θεμα. Ετσι και αλλιως αν δεν μου αρεσει κατι μπορω να το γυρισω πισω. Αγοραζω αρκετα online και απο εξωτερικο γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες. Το απογευμα θα παω στο πετσοπ που παιρνω τροφη για το σκυλο μου να δω τι υπαρχει (ειναι το μεγλαυτερο στη Θεσσαλονικη οποτε αν δεν εχει εκει δεν νομιζω να βρω αλλου)
 
Τα δυο είδη πουλιών που ανέφερες έχουν διαφορά στο μέγεθος, οπότε όταν αγοράσεις κλουβί να φροντίσεις το κενό στα κάγκελα να είναι κατάλληλο για τα μικρότερα πουλάκια... Δεν μπορώ από τις φωτογραφίες να καταλάβω ακριβώς, αλλά τα κενά μου φαίνονται μεγάλα. Για parrotlet, να υπολογίζεις κλουβί με κενά διαστήματα όπως αυτά των καναρινιών.
 
διπλο ποστ

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Γενικα ποιο μεγεθος θα ηταν ικανοποιητικο για ringneck? Προφανως το ιδιο μεγεθος θα ειναι υπεραρκετο για budgie. Ναι αυτο με το κενο στα καγκελα το γνωριζω και θα το προσεξω ιδιαιτερως
 
Τοπροτο ειναι πιστευω καλύτερο για μπατζι και το τρίτο για parrotlet
 
Κανενα απο τα 3 που παρεθεσες δεν κανει για παροτλετ πιστευω εγω. Για μπατζι ειναι οριακα οσον αφορα το διακενο στα καγκελα. Καλυτερα να ψαξεις κι αλλο. Μην κοιτας για μεγαλυτερου μεγεθους παπαγαλους αν ψαχνεις ονλαιν, αλλα κοιτα και στην κατηγορια "ζευγαρωστρες".

Δες τα κλουβια της Sissy που εχει για τα παροτλετς της, ειναι ιδανικα και σε μεγεθος και σε εξοπλισμο. Τα κλουβιά των parrotlet's (Μάριου+Κάρλο)
 
Για ρινκνεκ που ρωτας εγω εχω ενα 47,5χ47,5χ82... ειναι καλο...
 
Back
Top