Γενικά Επισκεψη σε εκτροφειο περιστεριων

Εγγραφή
27 Δεκ 2008
Μηνύματα
105
Πόλη
Σπάρτη
Εκανα μια επισκεψη σημερα παρεα με τον ξαδερφο μου στον Λευτερη Ρηγο που εχει περιστερια και πηρα μια δοση απο το θεαμα που προσφερουν, καταλαβα αμεσως την τρελα σας περιστεραδες. Πρωτα μας ξεναγησε και μας εδειξε τους χωρους τα μικρα και γενικα ολη την εκτροφη του, το καλο ομως ηταν οταν εβγαλε τις βουτες και συγκεκριμενα τα αναβατορια, εμεινε το στομα μας ανοικτο απο το θεαμα που ειδαμε. Το κερασακι σε ολο αυτο ηταν η πρωτη πτηση απο δυο μικρα παπαγαλακια παρεα με τους γονεις τους με λιγα λογια εντυπωσιαστηκα.
 
Ειναι πανεμορφο σιγουρα το θεαμα.Αλλα για να σε προσγειωσω λιγο αποτομα, βλεπω οτι εχεις ηδη καναρινια και αγριοπουλια.Αν διαθετεις τελειως ανεξαρτητο χωρο, χρονο, μεγαλη υπομονη για γνωση και δεν φοβασαι την μεγαλη πιθανοτητα να μεταφερεις ασθενειες απο το ενα στο αλλο ειδος, οσο και να προσεχεις... Το αναφερω γιατι το φοβαμαι για μενα και οχι για να σου χαλασω την χαρα, ελπιζω να το δεις οπως ειναι, αντικειμενικα μια και ολοι εχουμε ευθυνη για τις μικρες ζωουλες που εχουμε στα χερια μας!
 
Πραγματικα τα καθαροαιμα περιστερια θελουν μεγαλη ιπομονη
και αρκετο χρονο.
 
Φίλε γιάννη, πάντα λέω ότι για να γινεις περιστεράς πρέπει να εχεις το μικρόβιο... σε λανθάνουσα κατάσταση και μόλις δεις αλλον περιστερά παθαινεις αυτό που έπαθες και εσυ! Καπως έτσι κολλήσαμε όλοι! Προχωρα ελεύθερα, γνώσεις θα αποκτήσεις και όσο για τις ασθένειες, ξέρεις πόσους γνωρίζω που έχουν περιστέρια και καναρίνια στον ίδιο χώρο; Παρα πολλούς.
 
Back
Top