Γενικά Επιστροφη στο σπιτι

Πόλη
Άγιοι Ανάργυροι
Όνομα
Ανδρέας
Καλημερα παιδια. Μετα απο 2 μηνες αναγκαστικης φυγαδευσης των περισοτερων καναρινιων μου απο το σπιτι στην δουλεια(βλεπε https://community.petbirds.gr/threads/Επίθεση-από-ποντίκια-στα-πουλιά-μου.7143/ )ηρθε η ωρα να γυρισουν σπιτι.Βεβαια αυτο εγινε αναγκαστικα μετα απο ενα ατυχημα που ειχα με την μηχανη και επειδη για 1 μηνα θα ειμαι σπιτι επρεπε να επιστρεψουν γιατι δεν θα ειχαν την καταληλη φροντιδα απο τους συναδελφους μου. Ευτυχως μου τα εφεραν χθες γιατι αμα αργουσα λιγο ακομα να τα παρω σιγουρα θα ειχα απωλειες.Αφου τα ειχα αφησει απο την Πεμπτη και χθες που μου τα φερανε ηταν ειδη σε αθλια κατασταση(και με διαβεβαιωναν οτι τα προσεχαν). Η βρωμα ηταν ανυποφορη και οσο για τις φρεσκες τροφες που ειχα βαλλει(μηλα, αυγα, πιπεριες)ηταν σχεδον σαπια. Τελος καλο ολα καλα και για μενα και για τους μικρους μου φιλους. Τωρα ειναι στο μπαλκονι και απολαμβανουν την ηρεμια τους γιατι εδω που τα λεμε το τυπογραφειο που τα ειχα δεν ηταν οτι καλυτερο.

Περαστικα σε σενα και στα πουλακια σου, σιγουρα κι αυτα ταλαιπωρηθηκαν και γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι!

Ευχαριστω πολυ.Βεβαια εχω ενα μικρο προβλημα με τον χωρο γιατι εχω 11 πουλακια και τωρα που το βραδυ κανει κρυο τα βαζω μεσα και γεμιζει το σπιτι κλουβια αλλα χαλαλι. Δεν τα ξαναπαω στο τυπογραφειο γιατι εχει πολυ θορυβο και ειναι και ανθυγεινο.Απλα χαριζω καποια σε καλους φιλους που θα τα προσεχουν και στο τελος θα κρατησω 7-8 που τους εχω μεγαλυτερη αδυναμια.

καλα θα κανεις, κρατα οσα μονο μπορεις να διαχειριστεις σωστα! Στο μπαλκονι με καμια κατασκευη απο ναυλον δεν μπορεις να τ αβολεψεις;

Ειχα φτιαξει μια κλουβα απο dexion αλλα την χαλασα, οπου ειχα τα περισοτερα εκει μεσα. Θα κοιταξω να βρω πανακια παλια και να τα σκεπαζω το βραδυ γιατι εχω 3 διπλες ζευγαρωστρες,1 τριπλη κλουβα για αρσενικα και 2 κλουβια μονα.

Αν κανεις λιγο παραπανω κουραγιο για οσο καιρο χρειαστει θα σου δωσει μεγαλη χαρα το αποτελεσμα. Ετσι και συ θα αισθανεσαι και θα εισαι σπουδαιος ανθρωπος. Θα γινεις γρηγοροτερα καλα. Στο ευχομαι! Μονο εσενα εχουν να τα προστατεψεις, μπραβο σου που τα πηρες απο κει! 🙂

Κοιταξα την κατασκευη σου και ειναι πρακτικη και εξυπνη αλλα εγω εχω και ενα μικρο προβλημα με την γυναικα μου. Ενω της αρεσουν τα καναρια δεν θελει κατασκευες που να κλεινουν το μπαλκονι. Προτιμαει τα κλουβια γιατι καθαριζονται πιο ευκολα και δεν κλεινουν το μπαλκονι. Ετσι εχουμε κανει την συμφωνια να μην ξαναφτιαξω κατι μεγαλο και να εχουμε και τα πουλακια μας. Ευχαριστω παντως για την ιδεα. Να εισαι σιγουρος οτι αν ποτε την πεισω θα στηριχθω στην κατασκευη σου γιατι η κλουβα απο dexion που ειχα φτιαξει δεν ειναι τοσο πρακτικη(αναλογα βεβαια τι θελεις να κανεις),.

Back