Γενικά Επιτέλους πήρα και κυρίως διάβασα το βιβλίο για τους Ζακο

ΛΙΤΣΑ

PB Member
Εγγραφή
3 Μαϊ 2008
Μηνύματα
105
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Επιτέλους πήρα και κυριως διάβασα το βιβλίο.
Εχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τους Ζακο.
Ενδεικτικά να σας αναφερω ότι : έμαθα επιτελους τις διαφορες μεταξυ congo και timney, έμαθα ότι πρεπει να τρωνε αμμο για το στομαχι τους και γενικότερα για την τροφη τους, για την εκπαίδευση τους, γιατι δεν πρεπει να καθονται στον ωμο μας, για την υγεια τους για τις αρρώστιες και άλλα πολλά που δεν ξερω τι να πρωτογραψω και που να τα γραψω...🙄
Θα προσπαθησω, καθε φορα που βρισκω ενα θεμα που να μπορω να γραψω κατι απο το βιβλίο, να το γραφω αμεσως. εν τω μεταξυ εννοειτε οτι ρωτατε και απανταω. 🙂
 
Γιατι - λεει στο βιβλιο- στην κοινωνια των παπαγαλων, καθεται στο πιο ψηλο κλαδι ο φυλακας, ενα "αξιωμα" που ειναι πολυ σημαντικο για την ομαδα.
Εαν το πουλι καθεται συχνα σε ενα υψηλότερο σημειο απο εμας,θα θεωρησει οτι εχει ανωτερη θεση και οτι ειναι το αφεντικο. Το αρθρο αναφερεται σχετικα με την συμπεριφορα.
 
λιτσα ατυπα τελειως λεω εγω τωρα οτι αμα μπορουσες να σκαναρεις το βιβλιο και να το κανεις ενα pdf θα ηταν πολυ καλό!
και ας μην κυκλοφορισει μεσα απο το σιτε αλλα μεσο email. Να σου στελνει καποιος πχ το μαιλ του και να το στελνεις.
αμα εχεις χρονο φυσικα!

εγω εχω ενα βιβλιο με τιτλο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ του horst bielfeld απλα δεν ειναι για ενα ειδος μονο αλλα για ολα. Οποιος το θέλει μου λεει!
και ενα αλλο για παπαγαλακια bungie απο εκδοσεις καρακωτσογλου.
 
Δεν είναι άτυπα Νάσο, είναι δημόσια προτροπή και οφείλω να δηλώσω δημόσια ότι η διακίνηση αντιγράφων χωρίς την προηγούμενη άδεια από τον συγγραφέα ή εκδότη του βιβλίου απαγορεύεται όπως επίσης απαγορεύεται η διακίνηση του μέσω του PB.

Έτσι για τους τύπους :)
 
με δικα μου λογια ομως μπορω να σας μεταφερω διαφορες πληροφοριες, ετσι;:cool_gum:
 
με δικα μου λογια ομως μπορω να σας μεταφερω διαφορες πληροφοριες, ετσι;:cool_gum:
Βεβαίως, όλοι μας κατακτούμε τη γνώση που προσφέρουμε εδώ μέσα με το διάβασμα και τις εμπειρίες μας. Η απευθείας μεταφορά και διανομή του έργου είναι αυτή που απαγορεύεται. :)
 
με δικα μου λογια ομως μπορω να σας μεταφερω διαφορες πληροφοριες, ετσι;:cool_gum:

λιτσα αμα θες να πεις κατι το λες δε χρειαζεται να πεις οτι ειναι απο το ταδε βιβλιο κλπ κλπ, να το παρουσιαζεις σαν δικιά σου γνώση.

σταυρο αμα νομιζεις οτι δε πρεπει να βρισκεται το προηγουμενο μηνυμα μου, σβηστο.
 
Back
Top