Διατροφή Επιτέλους το κοκατίλ έφαγε από το χέρι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lino
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lino

PB New Member
Εγγραφή
28 Αυγ 2009
Μηνύματα
12
Πόλη
Θεσσαλονίκη
επιτέλους ο λίνο μου έφαγε μηλαράκι από το χέρι μου.στην αρχή ήταν δυστακτικός το ακούμπησα στην πατήθρα και μώλις πρόλαβε να το τσιμπήσει μια φορά έπεσε κάτω. Αυτό ήταν μάλλον του άρεσε τόσο πολύ, και αμέσως με το που κράτησα ένα καινούργιο κομματάκι με το χέρι μου(φυσικά έξω από το κλουβί) ήρθε και το έφαγε. Είμαι παρα πολύ χαρούμενη. Ελπίζω αργότερα να καταφέρω να φάει από το χέρι μου μέσα και μέσα στο κλουβί. Τελικά το κόλπο είναι η υπομονή.:D
 
μπαβο!
συγχαριτιρια!
ποσο καιρο τον εχεις τον λινο;
εγω πεταγα απο τη χαρα μου οταν η κοκο (κοκατιλ) εφαγε απο το χερι μου πρωτη
φορα...
και τωρα τρωει και απο μεσα και απο εξω!
 
ευχαριστώ πολύ.



τον λίνο τον έχω περίπου 1 μήνα. Προσπάθησα από την αρχή να φάει από το χέρι μου, αλλά δεν τα είχα καταφέρει.όμως σήμερα το έβαλα πείσμα και τελικά τα κατάφερα. Ευχομαι γρήγορα να φάει και από μέσα απο το κλουβί. Ευχαριστώ πολύ.



προσπαθούσα από την πρώτη μέρα περίπου ένα μήνα δηλαδή, αλλά τελικά σήμερα τα κατάφερα. Να δούμε πότε θα καταφέρω να του δώσω και μέσα απο το κλουβί.
 
Τέλεια! Έχω μια ξαδέρφη μου που είχε ένα καναρινάκι κ το τάιζε σπόρους με το χέρι της ενώ ήταν μέσα στο κλούβί. Το απίστευτο ήταν ότι το άκανε και με μένα! Ήταν πάρα πολύ ωραία αίσθηση... Ελπίζω να τα καταφέρω και με το δικό μου!
 
Και γω είχα βάλει λίγους σπόρους στο χέρι μου και περίμενα, περίμενα, περίμενα... Οσπου κάποια στιγμή τσιμπάει δειλά δειλά η πουλάδα ένα ηλιόσπορο... και μετά και ο πούλος και έτσι έμαθαν να τρώνε από το χέρι και τώρα τα ταϊζει όλη η οικογένεια... (πάντως αν δεν φάει η πουλάδα πρώτα ο άλλος δεν αγγίζει):) Όντως η υπομονή είναι το παν...
 
Back
Top