Επιτελους ετοιμη η κλουβα

Πόλη
Λάρισα
Επιτελους ετοιμη η κλουβα η πρωτη σητα ειναι η απλη για κουνελια, και ταιστρες χαλασα ενα παλιο κλουβη και τα εβελα και εξω εβαλα την πρασινη πλαστικη γιατι εχω πολλες επυθεσης απο κουκουβαγιες[x]
[/URL]

Συνημμένα

• eyoimi-h-klouva1.webp
    eyoimi-h-klouva1.webp
    40,3 KB · Προβολές: 478
  • eyoimi-h-klouva2.webp
    eyoimi-h-klouva2.webp
    34,8 KB · Προβολές: 391
  • eyoimi-h-klouva3.webp
    eyoimi-h-klouva3.webp
    40,3 KB · Προβολές: 373
Γιωργο καλησπερα, ωραια δουλεια πες μου λιγα λογια για το πως την καθαριζεις και ποσο σου στοιχησε γιατι σκεφτομαι και εγω να φτιαξω μια κλουβα.

αν δεις στη βωτο εχω λαμαρινες της οπιες πηρα και της στραβοσα εγω. μου βγηκε στα 65με70 ευρω

μπραβο σου εκανες καλη δουλεια με αγαπη, μερακικαι φροντιδα. Θα ειναι χαρουμενα εκει τα πουλακια σου:)

μπορεις να μου πείς πως κλεινουνε τα πορτακια ετσι ωστε να είναι ασφαλη να μην ανοιγουνε; και εαν μπορεις καμια κοντινη φωτογραφια ακομα καλυτερα

δεν ξερω αν φαινεται καλα απο μεσα το πορτακι ανοιγη κανωνικα και η πλαστικη την εχω κοψει στο σχιμα απο το πορτακι μονο απο πανω το αφισα και κλεινη σαν καπακη, και για σηγουρια βαζω και ενα καλοδιο. αλωστε δεν το ανηγω και καθε μερα..[x]
[/URL]

Συνημμένα

• eyoimi-h-klouva4.webp
    eyoimi-h-klouva4.webp
    43,7 KB · Προβολές: 123
ξεχασα να σας πω οτι κατω στη μαγαλη εχω ενα ζευγαρη λουγαρακια και πανω ενα κοκκινολεμι

οκ ευχαριστω απλα ελεγα μηπως ειχες κανει καμια πατεντα

Back