Αναπαραγωγή Επιτρέπεται καλοκαιρινή γέννα στα καναρίνια;

Πρεπει να τους βαλει αυγοτροφη και να εχει το κλουβι μακρια απο την πολλη ζεστη γιατι θα βρασουν τα αυγα. Επισης πρεπει να ξερει πως να φροντιζει τα πουλακια.Αλλα να ξερεις τα καναρινια δεν κανουν αυγα χωρις φωλια. Το πολυ πολυ να τα κανουνε σε καμια ταιστρα. 😉
 
Κατ' αρχήν καλό θα ήταν ο ίδιος ο φίλος σου να έθετε τα ερωτήματα στο φόρουμ για να μπορεί να δίνει και τις απαραίτητες πληροφορίες όπου χρειάζεται.
Μετά το τέλος Ιουνίου πρέπει να έχει τελειώσει η αναπαραγωγή.
Το τι ίσως κάνουν έμπειροι εκτροφείς και τι μέτρα μπορεί να παίρνουν ώστε να πραγματοποιούν γέννες και το καλοκαίρι (που αμφιβάλλω), είναι διαφορετικό από το τι μπορεί να συμβουλεύσουμε έναν άπειρο κάτοχο ενός τυχαίου ζευγαριού.
Η συμβουλή είναι όχι γέννα το καλοκαίρι και μάλιστα τόσο όψιμα που τα πουλιά ετοιμάζονται να περάσουν την πτερόροιά τους και θα δοκιμαστούν οι αντοχές του οργανισμού τους.

Ας μπει το άτομο στο φόρουμ, να μας πει τι έχει προηγηθεί, το ιστορικό των πουλιών, αν έχουν υπάρξει άλλες γέννες, την ηλικία των πουλιών, την διατροφή που ακολουθεί, το σημείο που τα φιλοξενεί και μετά αναλόγως των λεπτομερειών θα πάρει συμβουλές.

Έτσι γενικά μόνο κάποιος που ΔΕΝ ξέρει θα δώσει συμβουλές.
 
Εγω παλι δεν καταλαβαινω τον σκοπο αυτου του θεματος. Προσπαθεις να μαθεις εσυ για να τον συμβουλεψεις; Πατησες πανω στα ετοιμα θεματα στην ετικετα της αρχικης σελιδας "αναπαραγωγη καναρινιων"; :)
 
Εγω παλι δεν καταλαβαινω τον σκοπο αυτου του θεματος. Προσπαθεις να μαθεις εσυ για να τον συμβουλεψεις; Πατησες πανω στα ετοιμα θεματα στην ετικετα της αρχικης σελιδας "αναπαραγωγη καναρινιων"; :)
αυτος μου ελεγε τι να γραψω θελει τις συμβουλες σας
 
Αγγελικη δεν γινονται ετσι τα σωστα πραγματα. Αν καποιος ενδιαφερεται ψαχνεται και ρωταει ο ιδιος. Η συμβουλη λοιπον που εδωσαν ολοι εδω και φανταζομαι ηξερες οτι θα ακουσεις ειναι μια. ΔΕΝ ειναι καταλληλη περιοδος για αναπαραγωγη καναρινιων.
 
αν δεν τα εχει πιασει ηδη η πτεροροια η δεν πιασει τι θηλυκια ενω κλωσαει ισως να βγαλει καποια απο αυτα, εαν ομως ο αρσενικος εχει πτερορια, η, η θηλυκια τοτε δυσκολα να βγουν μικρα, παντως σε καθε περιπτωση ειναι λαθος τετοια εποχη να εχουμε ζευγαρια, γιατι θελουν 2 μηνες κανονικα να ξεκουραστουν απο τις γεννες και να πανε στην πτερορια
 
Back
Top