Διατροφή Επτά στρώματα σαλάτα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
Πολλοί άνθρωποι εδώ έχουν επιτυχία αυτή η σαλάτα διατροφή τους παπαγάλος. Μπορείτε να υποκαταστήσει άλλα λαχανικά. Πειραματιστείτε και δείτε τι σας πουλιά απολαμβάνουν. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι για αυτούς. Πολλοί parrots θα απολαύσετε σκάψιμο μέσω της τροφικής να δούμε ποιο είναι το μίγμα.

Seven Layer Salad
Επτά στρώμα σαλάτα

Layer 1. Τεμαχισμένα χόρτα (σπανάκι, fennil, colard χόρτα, γογγύλια χόρτα, κλπ)

Layer 2 - τεμαχίστηκε (0,5 έως 1 εκατοστο), πράσινα λαχανικά, Παραδείγματα: τα λάχανα Βρυξελλών, κολοκύθι, σκουός, jicama, κόκκινη ή πράσινη πιπεριά, φρέσκο ζεστό πιπεριές, πράσινα φασόλια, μπιζέλια, αγγούρι, σέλινο, γλυκάνισο ρίζα, κλπ.

Layer 3 - τεμαχισμένα μπρόκολο, καρότα τεμαχισμένα ή γλυκοπατάτες

Layer 4 - ξηρά, ζυμαρικά. Αυτό θα απορροφά περίπου του νερού από τα λαχανικά μαλακώσουν και όμορφα.

Layer 5 - βρασμένα φασόλια (δεν προστίθεται αλάτι ή λιπαρά)

Layer 6 - ένα μίγμα τεμαχισμένα φρούτα

Layer 7 - περισσότερα λαχανικά.

Τα δοχεία αυτά στη συνέχεια τοποθετούνται στο ψυγείο (μην παγώσει). Μπορείτε να διατηρήσετε αυτή στο ψυγείο για περίπου 1 εβδομάδα. Δώστε λίγο να σας παπαγάλος κάθε μέρα.

Για μου Budgerigars και cockatiels κάνω ένα διαφορετικό φαγητό. Θέλω να προσθέσω διαφορετικά πράγματα κάθε εβδομάδα. Ωστόσο, έχω πάντα το ρύζι, καλαμπόκι και αρακά. Αυτή την εβδομάδα έχω σπανάκι και σκουός στο μείγμα.
 
παπαγάλος τροφίμων από Betty

Αυτή είναι μια συνταγή από ένα φίλο στο άλλο φόρουμ. Έχει 63 παπαγάλος στην πατρίδα. Αναλαμβάνει σε ανεπιθύμητα πουλιά και φροντίζει τους για το υπόλοιπο της ζωής τους. Έχει πολλά διαφορετικά είδη parrots: macaws, cockatoos, conures, cockatiels, αρκετές άλλες.

Λόγω του αριθμού των πτηνών που φροντίζει, θα πρέπει να έχει μια οικονομική αλλά και θρεπτικά τρόφιμα για την πηγή τους. Έχει ένας κήπος, όπου θέτει τα λαχανικά και λουλούδια για να θρέψουν την πτηνά. Μαιος λουλούδια είναι υγιεινά. Δεν χρήση κάθε χημικού λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. Μερικές χημικές ουσίες μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα πτηνά.

Αυτό κάνει πολλή τροφή. Ελπίζω να σας δίνει ιδέες για το δικό σας πτηνά. Επίσης, αυτό είναι καλό για τους ανθρώπους να τρώνε επίσης.

Ρύζι
Κόκκινο το φοινικέλαιο
Κανέλα
κόκκινη πιπεριά νιφάδες-αποξηραμένα και κονιορτοποιημένα ζεστό πιπεριές με σπόρους
τζίντζερ σε σκόνη, αποξηραμένες, κονιορτοποιημένα τζίντζερ
Καγιέν πιπεριά αποξηραμένες πιπεριές κονιορτοποιημένα Καγιέν
Καλέ
μουστάρδα χόρτα
ελβετικό Σέσκουλο
collard χόρτα
σκουός
ντομάτες
αγγούρια
φασολάκια
πιπεριών jalapeno
άνηθο
αυξήθηκε λουλούδια
nasturtium λουλούδια
σκουός λουλούδια
Queen Anne's Lace λουλούδια
κόκκινο τριφύλλι λουλούδια
κώνου μοβ λουλούδι-echinacea λουλούδι
σίτου χόρτου
μήλα
γκρέιπφρουτ
αποξηραμένα cranberries
κονιορτοποιημένα σπόρους λιναριού
καρύδια
αμύγδαλα
Κουκουνάρια

Επίσης, προσθέτει:
Quinoa (Κουινόα ή χηνοπόδιο) (ένα αρχαίο σιτηρών της Νότιας Αμερικής)
καρότα
γλυκοπατάτες

Επίσης, μερικές φορές η ίδια προσθέτει φρέσκα δυόσμο (φύλλα και άνθη επίσης)

Όλα τα πτηνά τρώνε αυτό το μίγμα των τροφίμων και είναι υγιείς. Ελπίζω να σας δίνει κάποιες ιδέες για δημιουργικές τροφές για τα δικά σας τα πτηνά. Έχει, επίσης, μου επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτές τις φωτογραφίες να σας δείξω τι μοιάζει το μείγμα. Τα διάφορα χρώματα και σχήματα των τροφίμων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα πτηνά. Meal χρόνο γίνεται ένα παιχνίδι για αυτούς.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με μερικά από τα λουλούδια ή τα λαχανικά, ρωτήστε και θα βρείτε μερικές φωτογραφίες.
 

Συνημμένα

  • attachment-16.php.webp
    attachment-16.php.webp
    50,1 KB · Προβολές: 110
  • attachment-15.php.webp
    attachment-15.php.webp
    53,7 KB · Προβολές: 124
  • attachment-14.php.webp
    attachment-14.php.webp
    43,4 KB · Προβολές: 129
Θα ζητήσω από το πόσο πολύ ρυζιού που χρησιμοποιεί. Ναι, θα πρέπει να είναι βρασμένο. Εάν χρησιμοποιείτε Κουινόα ή χηνοπόδιο θα πρέπει να είναι βρασμένο επίσης. Επίσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κάθε αλάτι στο ρύζι όταν το μαγείρεμα.

Όταν κάνω προετοιμασία για το ρύζι Budgies μου, έχω χρησιμοποιήσει 1 κούπα ρύζι (περίπου 200 γραμμάρια) και μαγειρέψτε με 2 φλιτζάνια νερό. Αυτό για μένα διαρκεί περίπου 5 ημέρες. Θέλω να προσθέσω στα λαχανικά. Δίνω μου Budgies περίπου 1 / 2 φλιτζάνι κάθε πρωί. Έχω 9 Budgies.

Betty έχει 63 πτηνά. Έχει κάνει αυτό το κάθε πρωί για την πτηνά.


Ένα σχόλιο περισσότερα... Το καλύτερο είναι η χρήση απλού καστανό ρύζι αντί για λευκό ρύζι. Επίσης, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ρύζι που δεν έχει προστεθεί βιταμίνες (όπως το σίδηρο). :D
 
Μας αρεσουν πολυ οι προτασεις σου φιλε jamieo αν και τα περισσοτερα δεν μας ειναι ευρεως γνωστα εδω στην πατριδα (βοηθαει και ο μεταφραστης σε αυτο) βρισκουμε θαυμασια την προσπαθεια σου να μας βοηθησεις να προσφερουμε μεγαλη ποικιλια και ενδιαφερον για να τα προσελκυσουμε στην καλη διατροφη! Μπραβο σου!
 
το ρυζι ποσο βρασμενο πρεπει να ειναι;


Betty μόλις μου είπε ότι ξεκινά με 6 φλιτζάνια (περίπου 1200 γραμμάρια) άψητο ρύζι κάθε πρωί. Όταν το ρύζι μάγειροι, καθίσταται 12 κύπελλα.

Έχει τρέφεται conures και μικρότερες 1 / 2 φλιτζάνι του μείγματος κάθε μέρα.
Πουλιά μεταξύ του μεγέθους του Αμαζονίου και ένα Macaw λαμβάνετε 1 φλιτζάνι την ημέρα. Her macaws λάβετε 1,5 φλιτζάνια κάθε μέρα. Έχει, επίσης, δίνει τα πτηνά σπόρους μίγμα το απόγευμα.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα σε αυτό το μείγμα τα τρόφιμα, τα πτηνά μπορεί να επιλέξει το τι πρέπει να τρώμε κάθε μέρα. Όπως οι άνθρωποι, τα πουλιά, θα αλλάξει τις απόψεις τους σχετικά με το τι θέλουν να φάνε κάθε μέρα.

1 φλιτζάνι USA είναι περίπου 0,24 λίτρα
 
Μας αρεσουν πολυ οι προτασεις σου φιλε jamieo αν και τα περισσοτερα δεν μας ειναι ευρεως γνωστα εδω στην πατριδα (βοηθαει και ο μεταφραστης σε αυτο) βρισκουμε θαυμασια την προσπαθεια σου να μας βοηθησεις να προσφερουμε μεγαλη ποικιλια και ενδιαφερον για να τα προσελκυσουμε στην καλη διατροφη! Μπραβο σου!
ευχαριστώ! Το καλύτερο πράγμα για το internet και message boards σαν το PetBirds.gr είναι ότι μπορούμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και να μάθαινουμε πράγματα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Να αναφέρετε πράγματα που δεν είναι εξοικειωμένοι σε εσάς. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια φωτογραφία και περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης, το θετικό σχετικά με τα μείγματα αυτά είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φρούτων, λαχανικών, λουλουδιών και βοτάνων που να είναι ασφαλή για σας πτηνό. Μπορείτε να βρείτε τα πράγματα στο τοπικό σας κήπο σούπερ μάρκετ και να χρησιμοποιήσετε.
 
μπορω να δωσω και στα ζακο τετοια σαλατα;


Ναι, μπορείτε. Μπορείτε επίσης να πειραματίζονται με διάφορα λαχανικά για να δείτε τι σας ζακο προτιμά. Ορισμένα πτηνά όπως όλα τα λαχανικά. Ορισμένα πτηνά ήθελα μόνο λίγα λαχανικά.

ζακο ανάγκες καλές πηγές ασβεστίου και βιταμίνης Α (β-καροτένιο), τα καρότα, οι γλυκοπατάτες κ.λπ. είναι καλές εναλλακτικές λύσεις
 
Χθες έκανα ένα νέο δοχείο με ρύζι και λαχανικά για Budgies μου. Πρόσθεσα μαγειρεμένο κόκκινο φακές με το μείγμα για να δούμε αν θα φάνε τα πτηνά τους. Φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να τρώνε τα κουκιά πέρα από το ρύζι και λαχανικά. I μαγειρεμένες φακές στον κάμπο το νερό μέχρι να ήταν ήπια. Επίσης, πρόσθεσε Καγιέν πιπέρι στο μείγμα. Η Budgies άρεσε το ψωμί που έκανα το οποίο περιείχε το πιπέρι Καγιέν. Έτσι, σκέφτηκα πως θα ήθελα να προσθέσω ότι το ρύζι τους.
 
Back
Top