Καλησπέρα σε όλους ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την συμπεριφορά του κοκο μου (ζακο) είναι 2,5 έως 3 ετών είχε ένα πολύ άσχημο μεγάλωμα από τους πρώτους ιδιοκτήτες (τον άφηναν μέρες στο υπόγειο και τον κατάβρεχαν με το τηλέφωνο μέσα στην μπανιέρα και αλλά) όπως καταλαβαίνεται ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση το πουλί εγώ τον έχω 3 μήνες και 10 μήνες πριν οι γονείς μου έχουμε έρθει αρκετά κοντά και τον αγαπώ πολύ έχει πολύ πλάκα τα πρωινά με ξυπνά με τα σφυρίγματα του και με τοις κουβέντες του και τον βγάζω έξω στο μπαλκόνι του αρέσει να βλέπει και να παρατηρεί οτιδήποτε κινείτε από πουλιά μέχρι αυτοκίνητα και ανθρώπους και τον πιάνει λογοδιάρροια εδώ και 3 εβδομάδες όταν πηγαίνω δίπλα στο κλουβί του και του μιλάω έρχεται σχεδόν και με ακουμπά με το κεφάλι του σιγά σιγά και λίγο σκυφτός όταν προσπαθώ να τον ακουμπήσω στο κεφαλάκι με το δάχτυλο μου εκείνος περιμένει με υπομονή και όταν σιγουρευτεί ότι το δάχτυλο έχει μπει μέσα στο κλουβί τότε με γρήγορες κινήσεις (κροκόδειλου) πάει να με δαγκώσει εγώ τραβαω το δάχτυλο και μετά από λίγο πάλι επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία ……;
Και αυτό δεν μπορώ να καταλάβω παίζει η προσπαθεί να με διώξει δαγκώνοντας με την περασμένη εβδομάδα πάντως που τον άφησα να με δαγκώσει δεν δάγκωσε δυνατά σαν να ήθελε να δει πως θα ήταν η αφή του δαχτύλου και το επανέλαβε άλλες τρεις φορές αλλά μετά από δυο μέρες φαινόταν ότι ήθελε να το κόψει αφού το τραβαγα και δαγκωνε το καγκελο και εκανε γκλαν δυνατά τι λέτε εσείς παίζει η μου λέει ετοιμάσου για δαγκα δυνατή!
Και αυτό δεν μπορώ να καταλάβω παίζει η προσπαθεί να με διώξει δαγκώνοντας με την περασμένη εβδομάδα πάντως που τον άφησα να με δαγκώσει δεν δάγκωσε δυνατά σαν να ήθελε να δει πως θα ήταν η αφή του δαχτύλου και το επανέλαβε άλλες τρεις φορές αλλά μετά από δυο μέρες φαινόταν ότι ήθελε να το κόψει αφού το τραβαγα και δαγκωνε το καγκελο και εκανε γκλαν δυνατά τι λέτε εσείς παίζει η μου λέει ετοιμάσου για δαγκα δυνατή!