Φροντίδα Ερωτηση για ιδιοκατασκευη

Εγγραφή
22 Μαρ 2008
Μηνύματα
103
Πόλη
Χανιά
Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια κατασκευή 1,6χ1,6χ1,6 περίπου η οποία είναι περιφραγμένη και σκεπασμένη, εκτός από την μπροστινή μεριά που έχω την πόρτα. Σκέφτομαι από εκείνη την μεριά να την προεκτείνω περίπου 2 μέτρα. Και ρωτώ:Αφού ήδη έχω προφυλαγμένο χώρο στον υπόλοιπο χώρο να βάλω και σκεπή ή όχι; Μήπως τους κάνει καλό να έρχονται σε επαφή με βροχή ή ήλιο αν το θέλουν ή είναι παρακινδυνευμένο;
 
αμα προφυλαζονται καπου δεν χρειαζετε σκεπει αλλα αμα ειναι εκτεθημενα στα καιρικα φαινομενα εμενα η γνωμη μου ειναι να μην ερχονται σε επαφη με την βροχη γιατι συνηθως η βροχη συνοδευετε και απο κρυο αερακι και τις περισσοτερες φορες απο συννεφια αρα τα πουλακια θα βρεχοντα και με τον αερα θα αρρωστενουν συνεχεια γιατι δεν θα στεγνωνουν αφου δεν θα εχει ηλιο και επεισης ο ηλιος ζαλιζει τα πουλια και αμα ειναι ωρες στην ζεστη υπερθερμενονται και σκανε(πεθαινουν) απο την ζεστη.
 
Φιλε μου Κρητικε ακριβως το ιδιο εκανα και εγω, δες φωτο που εβαλα σε ενα ποστ σημερα.σε πληροφορω οτι κανουν σαν τρελα οταν βρεχει καθονται συνεχεια μεσα στην βροχη. Τωρα για το καλοκαιρι επειδη εκει στην Κρητη εχει πολυ ζεστη μπορεις να καλυψεις την οροφη με καποια καλαμωτη για να εχουν σκια!
 
Η εκθεση τους στις εξωτερικες συνθηκες δεν ειναι προβλημα ( πες μας ομως και για ποσα πουλια μιλαμε ), αλλα αυτο που εγω προσωπικα βρισκω '' μειον '' ειναι το να μενουν τα πουλια εκτεθειμενα στις ακαθαρσιες των περιοικων ( πχ σπουργιτια) οι οποιες ειναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες για ευνόητους λόγους.
 
Back
Top