Γενικά Ευχάριστα τα νέα για Blue Throated Macaws

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
Υπάρχει ένα άρθρο στο θέμα του Αυγούστου του "Parrots" περιοδικό από το Ηνωμένο Βασίλειο. Συζητά κάποια πρόοδο στην διατήρηση της Blue Throated Macaw.
Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το είδος αυτό, είναι κινδυνεύει άμεσα σε άγρια κατάσταση. Πρόσφατες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μόνο 300 πτηνά παραμένουν σε άγρια κατάσταση, αλλά αυτό είναι μια βελτίωση. Προηγούμενες εκτιμήσεις ήταν 30 έως 50 στα άγρια πτηνά

Είναι αυτόχθονα να Boliva. Έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του οικοτόπου σε βοοειδή κτηνοτροφική. Επίσης, ήταν παγιδευμένα σε μεγάλο βαθμό για το εμπόριο ζώων συντροφιάς. Η νέα αυτή έρευνα αυτή διεξάγεται σε μια περιοχή πάνω από 6000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η βολιβιανή ΜΚΟ Asociacion Armonia και Loro Parque Ίδρυμα ξεκίνησε ένα πρόγραμμα συντήρησης, το 1995.

Μια αμερικανική βάση, Bird Ενδυνάμωση, έχει βοηθήσει να χρηματοδοτήσει ένα πρόγραμμα nestbox να παρέχουν κατάλληλες για φωλιές των πτηνών αυτών στην αρχική τους ενδιαίτημα. Κατά την περίοδο 2007-2008, 4 νεοσσούς ώριμο από αυτές τις θέσεις.

Με κάποια περισσότερη βοήθεια και περισσότερες προσπάθειες, αυτό παπαγάλος μπορεί να έρθει πίσω από το χείλος της εξαφάνισης.

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Ara_glaucogularis_-Cincinnati_Zoo-8.jpg
 
ωραια τα νεα σου jamie!φανταστικος ο παπαγαλος!
 
Eυτυχώς που μετά την καταστροφή του περιβάλλοντος τους προσπαθούν να το αποκαταστήσουν :-(
 
νομιζω οοτι τελιξκα θα επικρατησει η λογικη και δεν θα αυτοκαταστραφουμε!
 
Μακάρι... Ποτέ δεν είναι αργά. Για να μην φτάσουμε να βλέπουμε κάποια είδη πτηνών και ζώων μόνο σε μουσεία και σε εγκυκλοπαίδειες...
 
τουλαχιστον υπαρχουν καποιοι προσπαθουν και μπορει να γινει κατι θετικο εμεις στηροδο κατα στραθηκαμε καηκε το μοναδικο μεγαλο δασος και τωρα ουτε κατσικια ουτε ελαφια ουτε καρδερινες ουτε λουγαρα ουτε δεντρα κτλ.
 
Back
Top