Γενικά Εφαρμογή καταγραφής και διαχείρισης δεδομένων εκτροφής πτηνών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kostaskar
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kostaskar

PB Member
Εγγραφή
16 Ιουλ 2019
Μηνύματα
526
Τον τελευταίο ένα περίπου χρόνο χρησιμοποιώ την εξής εφαρμογή :
Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον εκτροφέα να :
1)καταγράψει όλα τα πτηνά του σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους και σημειώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το καθένα από αυτά (γονείς, απόγονοι, κωδικός δακτυλιδιού, ημερομηνία γέννησης κλπ).
2)σημειώσει τα ζευγάρια που έφτιαξε για την αναπαραγωγική περίοδο, δίνοντας λεπτομέρειες για τον αριθμό κλουβιού, την ημερομηνία ένωσης του ζευγαριού καθώς και να σημειώσει τις οποιεσδήποτε παρατηρήσεις του γύρω από το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά.
3)καταγράψει την ημερομηνία κατά την οποία το θηλυκό ξεκινά να κλωσσά το κάθε αυγό και να του γίνει υπενθύμιση κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία εκκόλαψης καθώς και κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία τοποθέτησης δακτυλιδιών σε κάθε νεοσσό.
4)σημειώσει τον τρόπο απόκτησης του κάθε πουλιού και να σημειώσει εάν το πτηνό χαριστεί, χαθεί, αποβιώσει ή πουληθεί σημειώνοντας ακόμα και το ποσό που αγοράστηκε ή πουλήθηκε.
5)σημειώσει την συμμετοχή του κάθε πουλιού σε διαγωνισμούς, καταγράφοντας το όνομα του διαγωνισμού, την ημερομηνία συμμετοχής, τους βαθμούς που συγκέντρωσε, τον τίτλο που απέκτησε καθώς και οποιεσδήποτε σημειώσεις προέκυψαν από την συμμετοχή του στο διαγωνισμό.
6)αποθηκεύσει φωτογραφικό υλικό για το κάθε πτηνό ξεχωριστά.
Εγώ προσωπικά έχω βοηθηθεί αρκετά από την συγκεκριμένη εφαρμογή και την θεωρώ ένα χρήσιμο εργαλείο για μια εκτροφή πτηνών και την συνιστώ σε οποιονδήποτε θέλει να κρατήσει ηλεκτρονικό αρχείο της εκτροφής του.
 
Καλώ φαίνεται αλλά δεν είναι στα Ελλινικα ☹
Δυστυχώς δεν είναι, αλλά μπορώ να εξηγήσω πως να το χειρίζεται όποιος αντιμετωπίζει δυσκολίες😀
 
Πάρα πολύ ενδιαφέρων εφαρμογή. Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας Κώστα! 🙂
Χαρά μου να μοιράζομαι πληροφορίες που ίσως φανούν χρήσιμες στους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ. 😀
 
Back
Top