Γενικά Εχασα το κοκατιλ μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Billy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Billy

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2008
Μηνύματα
363
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Δεν μπορω να το πιστεψω... Εχασα το κοκατιλ μου... Τον ειχα περιπου 8 μηνες και ηταν περιπου 2 χρονων... Ειχε εξοικειωθει μαζι μου, δεν ξερω τι να κανω... Εχω αφησει εξω το κλουβι μπας και αλλα κακα τα ψεματα δεν το βλεπω να γυριζει... Και το χειροτερο ναι εγινε απο λαθος μου, αφησα την πορτα λιγο ανοιχτη... Ποτε πριν δεν εφευγε απο μενα ποτε δεν πετουσα προς τα εκει, δεν ξερω τι επαθε... Κριμα... Και τωρα; να παρω ενα αλλο και παλι απο την αρχη;δεν ξερω τι να κανω
 
Πότε έφυγε; Μέσα στο σπίτι ήταν το κλουβί; Το είδες να φεύγει, το παρακολούθησες, είδες πού πήγε; Εύχομαι να δει το κλουβί του και να επιστρέψει! Κάποιες φορές συνέβη αυτό, όπως διηγήθηκαν φίλοι στο φόρουμ!
 
σημερα εφυγε... Το κλουβι με το μπατζι ηταν στο μπαλκονι... Εγω και αυτος ημασταν στο σπιτι.. Απο το ενα δωματιο που τον ειχα πεταξε πγε στο λλο και απο εκει ηταν η πορτα λιγο ανοιχτη και την εκανε... Τον ειδα να πεταει πανω απο το μπαλκονι γ κανα λεπτο απο το μπαλκονι αλλα μετα...
 
Λυπαμαι που το εχασες, επρεπε να τα εχεις υπολογισει λιγο καλυτερα νομιζω αλλα υπαρχουν και οι κακες στιγμες. Δυσκολο να επιστρεψει στο σπιτι του αν απομακρυνθει λιγο μεσα στην πολη αλλα οχι εντελως απιθανο. Αφησε το κλουβι του εξω για μερικες ημερες με φαγητο μεσα και εξω απο το κλουβι.
 
☹... Μακαρι να γυρισει. Αμα πεινασει υπαρχει ελπιδα... Βαλτου και λιγο φαι εκει κοντα και μεσα στο κλουβι...
 
Τιποτα παιδια... Το ξερω οτι σε μερικουσ φαινεται λαθος αλλα ηδη εχω αρχισει να ψαχνω γ ενα μικρο κοκατιλ... Μονο ετσι θα μπορεσω να μην τον σκεφτομαι... Εχω βεβαια εξω το κλουβι γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται..
 
Back
Top