Ασθένειες Εχασε σχεδον ολο το πτερωμα στο κεφαλι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sainer
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sainer

PB Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2008
Μηνύματα
891
Πόλη
Λαμία
καλησπερα.η καναρα μου εδω και 7 μερες εχει αρχισει να χανει το τριχωμα γυρω απο το κεφαλι. Πρωτα ξεκινησε γυρω απο τα ματια μετα στο αυτι και τωρα παει προς το λαιμο. Οι κουτσουλιες εχουν χρωμα κοκκινο και εχει βραχνη φωνη. Αυριο μαλλον θα το παω στο γιατρο. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι; Εχει συμβει σε κανενα κατι παρομοιο; 😕
 
Οι κόκκινες κουτσουλιές σε συνδυασμό με την απώλεια φτερώματος παραπέμπουν σε δυσλειτουργία εσωτερικών οργάνων (σπλάχνων) καθώς και πρόβλημα στο πεπτικό σύστημα (εσωτερική αιμορραγία). Αν δεν μπορεί να διαγνωσθεί το ακριβές αίτιο της νόσου, η παροχή αντιβίωσης ευρέος φάσματος είναι επιβεβλημένη για να αποφευχθούν αρνητικές επιπτώσεις από επιμολύνσεις.
Προσπάθησε να κάνεις μια αναδρομή στην καθημερινή ρουτίνα διαχείρισης και να ελέγξεις πιθανές αιτίες της νόσου. Για παράδειγμα, μια διατροφική αλλαγή, με ακατάλληλη ή αλλοιωμένη τροφή, μπορεί βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα να έχει μοιραίες επιπτώσεις.
Η επίσκεψη σε κάποιον ειδικό βοηθά και είναι αποτελεσματική όταν με τις παρατηρήσεις μας του προσφέρουμε σαφείς και ακριβείς πληροφορίες, συχνά κρίσιμες για μια ορθή διάγνωση.
Καλή τύχη με το πουλάκι!
 
Back
Top