Γενικά Ζέστη και ελεύθερη πτήση στο δωμάτιο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Miranda
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Miranda

PB New Member
Εγγραφή
21 Απρ 2020
Μηνύματα
15
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα και πάλι! Για πείτε τώρα με την ζέστη πως βγάζουμε τον παπαγάλο στο δωμάτιο; να τονίσω ότι δεν έχει μάθει 100% να έρχεται στο κλαδί όταν θέλω να τον βάλω μέσα... Οπότε για αυτό τον βγάζω μονο στο δωμάτιο και όχι σε ολόκληρο στο σπίτι. Μέχρι τώρα είχα κλειστό παράθυρο και κλειστή πόρτα.. Τον έχω βγάλει με ανοιχτό τον ανεμιστήρα, να χτυπάει από την άλλη πλευρά που δεν πηγαίνει, αλλά Επειδή είναι περίεργος φοβάμαι μην πάει και τραυματιστεί. (κλιματιστικό υπάρχει και βρίσκεται ακριβώς κάτω από εκεί που του αρέσει να κάθεται όταν είναι ελεύθερος στον χώρο)
 
@christina07 το έχω σκεφτεί, είναι μια λύση και αυτό... αλλά το θέμα είναι ότι αν βγει δεν λέει να μπει μετα. Έχει τύχει να κάτσει 3 ώρες έξω και απλά όταν πήγαινα με το κλαδάκι να τον βάλω μέσα, το έσπρωχνε με το κεφάλι του δείχνοντας μου ότι δεν θέλει με τίποτα να γυρίσει στο κλουβί του 🤣
 
@Miranda και ο δικός μου έκανε έτσι στην αρχή καθόταν από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα έξω και απλά έβαζα τον φίλο μου να τον πιάσει με πετσέτα. Τώρα μπαίνει μόνος μέσα. Έχετε δοκιμάσει να βάλετε λιχουδιά μέσα στο κλουβι για να μπει μόνος του; Ίσως βοηθήσει.
 
Δεν πρεπει να χρησιμοποιεις τον ανεμιστηρα οταν ειναι εξω απο του κλουβι αλλα και οταν ειναι μεσα δεν θα πρεπει να το χτυπαει το ρευμα αερα ουτε απο τον ανεμιστηρα αλλα και ουτε απο το κλιματιστικο.
 
@Miranda

Ολη μερα εξω ειναι ο Hool, αν χρειαστει να κατεβασψ την θερμοκρασια θα το κανω με χρηση του κλιματιστικου σε καποιο αλλο δωματιο. Δεν ξερω αν εχεις αυτη την δυνατοτητα.
 
Με ανοιχτη την πορτα εννοω και χρηση κλιματιστικου, ετσι ωστε να μην χτυπαει ρευμα αερα το κλουβι.

Ενναλακτικα με χρηση κλιματιστικου στο ιδιο δωματιο αλλα ρυθμιση των περσιδων ή και τον ανεμιστηρα στο low ή σε λειτουργια υπνου.
Εξαρταται και απο το κλιματιστικο αλλα και απο την διαρυθμιση του χωτρου σου ποια ειναι η καλυτερη λυση.
 
Back
Top