Αναπαραγωγή Ζακο με... προικα!

ΡΕΝΑ tsak

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
65
Πόλη
Νέα Σμύρνη
τι τιτλο να βαλω; Εχω ενα ζακο πανεξυπνο, λεει πολλες κουβεντες και κανει την φωνη ολων των μελων της οικογενειας!
ακομη και ανθρωπων που εχει να ακουσει χρονια! Ακομη και οσων δεν ειναι πια εδω.☹
κληρονομησα λοιπον πριν 2 χρονια αυτον τον παπαγαλο, επαθε και πνευμονια...
απιστευτω το πως με κοιταζε για να τον βοηθησω!
πανε αυτα τωρα ολα καλα!
αφου λοιπον ξεπερασαμε ολα αυτα, αποφασισε να αποκτισει παιδακια(20 χρονια περιπου τον ειχε η μητερα μου, ενα αυγο δεν ειχε κανει, ποτε!)
υπαρχει κανενας ενδιαφερομενος;
προικα δεν εχει, εχει ομως καλη καρδια!
 
Ρένα συγνώμη για την παρεμβολή! Δεν θέλω να χαλάσω το προξενιώ της Νικολέτας, αλλα είσαι σίγουρη οτι αυτό θες πραγματικά; :)

Σκέφτηκες οτι για γινει η αναπαραγωγή ή εσυ θα πρέπει να αποχωριστείς την Νικολέτα ή να δεχτείς να φιλοξενήσεις για λιγο καιρό έναν ακομα παπαγάλο. 😕Εισαι σιγουρη πως μπορείς να το αναλάβεις αυτό; Ειναι μεγάλη ευθύνη να φροντίζεις 2 τετοια πουλιά ιδίως αν το άλλο δεν ειναι δικό σου και έχεις την ευθύνη του... Απο την άλλη τί θα γίνει μετά; 😕 Πως θα χωρισεις το ζευγαρι;

Δεν θελω να σε αποτρέψω, απλα να σκεφτείς χωρις άγχος τι θέλεις πραγματικά. Θα μπορείς να φροντίζεις και στο μέλλον περισσότερα τετοια πουλιά και να τους προσφέρεις την καλύτερη δυνατη διαβίωση; Σκεψου και αποφάσισε!
 
Αυτα τα ζευγαρια οταν δενονται τα πουλια και ταιριαζουνε ειναι καλο να μενουνε μαζι για παντα. Κανεις δεν εγκυαται οτι και να τα βαλετε μαζι θα εχετε την ανοιξη η το καλοκαιρι η το μεθεπομενο καλοκαιρι μωρα. Μπορει να το αποφασισουνε και μετα απο 10 καλοκαιρια. Οπως θα διαβασες και στο λινκ που σου εβαλα αυτα τα πουλια δε ζευγαρωνουνε οπως τα καναρινια, ουτε εχουνε την ιδια ψυχολογια σαν ζωα.
 
Back
Top