Γενικά Ζεμπρακι αρσενικο η θηλικο;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης toliasp
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Χανιά
ξερετε αυτο το zebra αν ειναι αρσενικο η θηλικο;

Συνημμένα

• 31082008181.webp
    31082008181.webp
    29,2 KB · Προβολές: 127
  • 31082008182.webp
    31082008182.webp
    26 KB · Προβολές: 122
  • 31082008183.webp
    31082008183.webp
    30,2 KB · Προβολές: 117
  • 31082008184.webp
    31082008184.webp
    27,3 KB · Προβολές: 103
ειναι αρσενικο ακι παρα πολυ ομορφο! Αλλα φαινεται σαν να ναι καπως...η μου φαινεται;

και στη πρωτη φωτο το απο πισω που αχνωφενεται αρσενικο ειναι!

χτεσ το πειρα δεν ξερω καλα το βλεπο μεγαλο πουλι ειναι χρονιαρικο, αλλα επειδη ακουσα οτι τα αρσενικα εχουν κοκκινα μαγουλα και αυτο εχει μαυρα γιαυτο το λεω

δεν θα τους παρεις θυληκιες αφου εχεις 2 αρσενικα;

οχι ρε εχω ενα ζευγαρακι απο χτες 5-6 μηνων ενα αρσενικο με κοκκινα μαγουλα και συναιχεια καλαιδαει και ενα ανιχτο καφε θηλικο μου τα εβαλε για ζευγαρι τωρα πιστευω να κανουν και να μην υπαρχει προβλημα στον αν ειναι διαφορετικα πουλια και οχι ιδεια γι α να τα εβαλε αυτος... Και πειρα και αυτο που ειναι 1 χρονου πουλι αλλα αμιφεβαλα το αν ειναι αρσενικο..σιγουρα ειναι η θα παω να παρω τζαμπα το τερι του

σιγουρα ειναι!βγαλτα ολα μια φωτο να σου πουμε τι και πως/...

ζευγαρι

ειναι πολυ ζοιρα αυτο ειναι το ζευγαρακι που πειρα χτες... Τα εβγαλα οπως μπωρουσα...

Συνημμένα

• 31082008189.webp
    31082008189.webp
    24,9 KB · Προβολές: 115
  • 31082008190.webp
    31082008190.webp
    26,8 KB · Προβολές: 111
το πρωτο ειναι θυληκο και κουκλι και το δευτερο ειναι αρσενικο και εχει pied παραγοντα αρα μπορει να σου βγαλει παρδαλα μικρα!

ε οχι απο τωρα! Χτες τα πηρες! Κρατα τα σε καραντινα να τα δεις! Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι αρσενικο και θυληκο ειναι και ζευγαρι, ασε που χει και ζεστες ακομα!

καλα οκ σαν ειδει πουλιων εννοω αν κανουν, αν ξερεις δηλαδη..

α να σου πω δηλαδη τα θηλικα ειναι αυτα που δεν εχουν βουλα στα μαγουλα ανεξαρτητα το χρωμα και τα αρσενικα ειναι αυτα που εχουν κοκκινη η μαυρη οπωσ το πρωτο παραδεισιο εε;

Πολύ όμορφα τα πουλιά σου φίλε toliasp! Να τα χαίρεσαι!
Πρόσεξε μόνο αν έχεις δύο ίδιου φύλου πουλιά στο ίδιο κλουβί μήπως έχεις καβγάδες! Εγώ είχα μεγάλο πρόβλημα με αυτό!

να σου ζησουν πολυ ομορφα ειναι ολα τους ειδικοτερα το ασπρο

τελικα το πρωτο ειναι αρσενικο τι λετε εσεις; και απο που αναγνωριζετε το φυλο; Στα μαγουλα που εχει μαυρες βουλες συμαινει οτι ειναι αρσενικο;η μονο με κοκκινες ειναι τα αρσενικα;

σου ξανα πα! Ειναι αρσενικο! Απλα ειναι μια μεταλλαξη!

Αυτά που έχουν μάγουλα είναι αρσενικά πάντα! Το αντίθετο δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις νομίζω.

Στο 20ο post θα και αφού έχει ακουστεί άπειρες φορές ότι το 1ο πουλί είναι αρσενικό εγώ θα σου πω φίλε μου ότι είναι θηλυκό. Η μετάλλαξη είναι με μαύρα μάγουλα (Black Cheek) και στην μετάλλαξη αυτή μάγουλα παρουσιάζουν και τα δύο φύλα. Το αρσενικό ξεχωρίζει από τα πλευρά και από το σημάδι (σαν ζέμπρα) στο στήθος. Το ζευγάρι που έβαλες είναι όντως ζευγάρι, το αρσενικό είναι γκρι και το θηλυκό καφέ, επειδή η καφέ μετάλλαξη είναι φυλοσύνδετη οι απόγονοι που θα πάρεις θα είναι όλοι γκρι εκτός αν το αρσενικό έχει γονίδιο της καφέ μετάλλαξης οπότε θα σου βγουν και καφέ πουλιά. Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα :
Avian World_Zebra Finch
The Black Cheek Zebra Finch

Back